Cum se adaugă o pictogramă personalizată pe CD/DVD și pe unitățile Flash

Configurare noua (How To)

Situatie

Știți când cumpărați un joc și puneți discul în el arată o pictogramă legată de acel joc? Ați dorit vreodată să faceți așa ceva pe CD-uri sau DVD-uri sau chiar pe unități flash USB? De fapt, este foarte ușor de făcut. Este nevoie doar de un fișier text și de o pictogramă.

Solutie

Pasi de urmat

Găsiți o imagine pe care doriți să o utilizați ca pictogramă pentru CD, DVD sau unitate flash. Am decis să folosesc imaginea de logo pe care o folosește acest site – un semn de întrebare roșu. Odată ce aveți imaginea, mergeți la IcoConvert, astfel încât să o puteți converti într-un fișier .ico. Este foarte ușor și complet gratuit. Când ajungeți la Pasul  4, asigurați-vă că selectați Dimensiuni personalizate și Multe dimensiuni într-o singură pictogramă și apoi bifați toate opțiunile de dimensiune.

.

După ce ați descărcat fișierul .ico nou creat, deschideți Notepad pe computer. Introduceți [autorun] pe prima linie și apoi pe a doua linie introduceți ICON = ICON.ICO, înlocuind ICON.ICO cu numele fișierului dvs. de pictograme. După cum puteți vedea în captura de ecran de mai jos, a doua linie este ICON = logo.ico – deoarece logo.ico este numele fișierului pictogramă pe care l-am creat.

Acum salvați acel fișier text ca autorun.inf selectând Toate fișierele (*. *) ca opțiune Salvare ca tip: altfel fișierul dvs. va fi numit autorun.inf.txt

În cele din urmă, copiați cele două fișiere ( fișierul .ico și fișierul autorun.inf ) în rădăcina unității cu care doriți să fie utilizate (cu alte cuvinte, nu puneți interiorul unui folder pe acel CD / DVD sau unitate flash, doar copiați-le chiar la nivelul superior).

Dacă creați o pictogramă personalizată pentru o unitate flash, va trebui să o deconectați în siguranță și apoi să o conectați din nou pentru a apărea pictograma. Dacă înregistrați un CD sau DVD, pictograma va fi vizibilă atunci când introduceți discul pe o unitate CD / DVD.

Acum puteți include o pictogramă personalizată pe toate CD-urile / DVD-urile pe care le înregistrați în viitor.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 12 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?