Cum se alocă sarcini în Microsoft To-Do

Configurare noua (How To)

Situatie

Microsoft To-Do este o aplicație de gestionare a sarcinilor bazată pe cloud care permite utilizatorilor să își gestioneze munca pe un desktop sau chiar din mers. Are o interfață intuitivă cu o mulțime de opțiuni care cresc productivitatea și ajută utilizatorii să își gestioneze sarcinile cu ușurință.

Recent, Microsoft a îmbunătățit Azure și echipele pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorilor care doresc să colaboreze și să partajeze date. Microsoft To-Do nu a rămas în urmă.

Solutie

 

Acum, puteți colabora la sarcini, deoarece gigantul tehnic a adăugat o funcție de atribuire a sarcinilor în To-Do. Dacă lucrați pe o listă partajată, tot ce trebuie să faceți este să trimiteți pe cineva să le atribuie o sarcină. Aceasta este metoda simplă, dar puteți atribui, de asemenea, sarcini în mod clasic:

  • Deschide Microsoft To-Do
  • Mergi la your tasks
  • Faceți clic pe sarcina pe care doriți să o atribuiți
  • În panoul cu detalii din dreapta care apare, faceți clic pe Assign to
  • Acum veți vedea o fereastră pop-up nouă cu list members. Faceți click pe membrul căruia doriți să îl atribuiți

După ce atribuiți o sarcină unui membru, toți ceilalți membri din lista comună vor putea vedea cine are ce sarcină.

De asemenea, dacă nu doriți să vă aglomerați listele cu prea multe sarcini conexe, puteți crea pași sau sub-sarcini pentru a menține totul în ordine. Pentru aceasta, urmați pașii:

1.Deschide Microsoft To-Do
2.Mergi la your tasks
3.Faceți clic pe sarcina în care doriți să adăugați pași
4.În panoul de detalii din dreapta care apare, sub Task Nou, faceți click pe Add step
5.După ce adăugați pașii, îi veți găsi întotdeauna în details panel, unde le veți putea verifica imediat ce vor fi finalizate

În acest fel, cu câțiva pași adăugați și sarcini de sarcini, veți crește fluxul de lucru și productivitatea. Vei păstra și lucrurile mai organizate și mai ușor de accesat.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 2 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?