Cum se anulează abonamentul Microsoft Office 365

Configurare noua (How To)

Situatie

În primul rând, Office 365 este în esență același produs cu versiunea obișnuită a Office 2016. Singura diferență este că plătiți pentru Office 365 pe bază de abonament anual sau lunar, în timp ce plătiți pentru Office 2016 o singură dată. Pentru a menține Office 365 în viață, trebuie să continuați să plătiți această taxă anuală sau lunară, altfel abonamentul dvs. se termina. Cu versiunea obișnuită de Office 2016, puteți utiliza produsul cât timp doriți. Cu toate acestea, pentru taxa de abonament pentru Office 365 obțineți ultima versiune Office. În funcție de abonament, puteți utiliza software-ul pe mai multe calculatoare sau dispozitive.

Solutie

Pasi de urmat

Să facem mai întâi procesul de anulare a abonamentului dvs. de trial, astfel încât să nu se reînnoiască automat după ce au trecut 30 de zile. Conectați-vă la pagina contului dvs. Microsoft.

În pagina contului dvs., faceți click pe elementul de meniu pentru Services & subscriptions.

În pagina Services & subscriptions, dați click pe linkul “Cancel” din abonamentul Office 365.

Dacă sunteți încă în mijlocul abonamentului gratuit de 30 de zile al serviciului Office Home, vi se va cere “Are you sure?” Faceți click pe butonul “Confirm cancellation”.

Următoarea pagină afișează mesajul: “Your Office 365 subscription will not automatically renew”. Abonamentul gratuit de 30 de zile al serviciului Office Home rămâne în vigoare până la sfârșitul perioadei de încercare, astfel încât să puteți continua să îl utilizați până atunci.

Ce se întâmplă dacă ați plătit deja abonamentul și ați setat să îl reînnoiți automat? În acest caz, puteți alege să dezactivați reînnoirea automată, astfel încât să puteți continua să utilizați Office 365 în întregime până la abonament. În pagina Services & subscriptions, dați click pe “Turn off auto-renew”.

La “Are you sure?” faceți click pe butonul “Confirm cancellation”. Următoarea pagină afișează un mesaj pe care “abonamentul dvs. Office 365 nu se va reînnoi automat”. Aveți posibilitatea să continuați să utilizați Office 365 până când abonamentul dvs. se termina.

Dacă doriți să încercați să anulați, reveniți la pagina Services & subscriptions și faceți click pe linkul “Cancel”. (Este posibil să nu vedeți linkul pentru a fi anulat dacă nu este activată reînnoirea automată.)

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 13 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?