Cum se blochează mesajele text spam pe un iPhone

Configurare noua (How To)

Situatie

iOS 11 adaugă o nouă caracteristică de filtrare prin SMS care vă permite să filtrați automat mesajele spam în aplicația Mesaje. Funcționează similar cu funcția de blocare a apelurilor adăugată în iOS 10. Odată activată, veți avea două file în aplicația Mesaje-una pentru mesajele reale și una pentru “SMS Junk”.

 

Ca și blocarea apelurilor, această caracteristică necesită instalarea unei aplicații terță parte pentru a face filtrarea pentru dvs. Când instalați o aplicație și îi acordați permisiunea de a filtra mesajele dvs. text, iPhone-ul dvs. va trimite câteva mesaje text către aplicație pentru filtrare. În mod specific, atunci când primiți un mesaj SMS, iPhone-ul dvs. va trimite serviciului serviciul numărul de telefon sau adresa de e-mail a expeditorului și conținutul acestui mesaj SMS. Cu toate acestea, iPhone-ul dvs. nu va trimite împreună numărul dvs. de telefon sau adresa de e-mail.

Dacă primiți un mesaj SMS de la o persoană din contactele dvs. sau dintr-un număr pe care ați răspuns cel puțin de trei ori, acesta nu va fi trimis la serviciul de filtrare și va fi în mod automat de încredere. Deci, serviciul nu va vedea toate mesajele pe care le primiți.

Solutie

Pasi de urmat

Există o serie de aplicații terță parte care pot efectua filtrarea prin SMS, dar ne place Hiya. Hiya a fost deja preferatul nostru pentru blocarea apelurilor pe un iPhone, iar acum Hiya 4.0 poate de asemenea să filtreze mesaje SMS.

Pentru a activa această funcție, instalați Hiya, apoi navigați la Settings> Messages> Unknown & Spam și activați opțiunea “Hiya” sub Filtrare SMS. Veți vedea un avertisment cu privire la problemele de confidențialitate implicate în activarea acestei caracteristici, pe care am explicat-o mai sus.

Acum ai terminat. Când deschideți din nou aplicația Mesaje, veți vedea că mesajele dvs. sunt filtrate în două file: una pentru “iMessage & SMS” și una pentru “SMS Junk”. Nu veți primi notificări atunci când mesajele sosesc și sunt plasate în fila “SMS Junk”, deși puteți să atingeți fila și să căutați prin mesaje pentru a confirma că nici un mesaj real nu a fost marcat ca junk, dacă doriți.

 

Cum să filtrați expeditorii iMessage necunoscute

De asemenea, puteți să filtrați mesajele de la expeditori necunoscuți în iMessage. În ecranul Setări> Mesaje> Nevoiește & Spam, activați opțiunea “Filtrele necunoscute de expeditori”. Odată ce faceți acest lucru, veți avea două file în Mesaje: unul pentru “Contacte și SMS” și unul pentru “Necunoscut și necinstit”.

Această opțiune particulară va filtra numai mesajele de la expeditori necunoscuți dacă ar fi trimis prin intermediul iMessage-ului Apple. Mesajele SMS din numerele de telefon pe care nu le-ați contactat înainte vor fi încă plasate în fila principală.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(21 din 52 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?