Cum se convertesc fișiere PDF în documente Word

Configurare noua (How To)

Situatie

Nu puteți deschide un fișier DOC cu Adobe Reader (sau orice alt cititor PDF gratuit). Pentru a converti PDF-urile în format Word – ceea ce înseamnă doar editarea unui PDF în Word – procesul asociat este ușor.

Solutie

Pasi de urmat

Când deschideți un PDF în Word, veți primi acest avertisment:

“Word va converti acum PDF-ul într-un document Word editabil. Acest lucru poate dura ceva timp. Documentul Word rezultat va fi optimizat pentru a vă permite să editați textul, astfel încât este posibil ca acesta să nu arate exact ca PDF-ul original, mai ales dacă fișierul original conține o mulțime de grafice”.

Acestea fiind spuse, graficele sunt incluse; acestea sunt ușor de editat, de asemenea.

Salvarea unui fișier din Word 2013 în format PDF este la fel de simplă ca și efectuarea unei salvări ca din File. Ar trebui să bifați casetele de dialog din caseta de dialog care afișează “Open File After Publishing” pentru a o vizualiza imediat.

Conversia funcționează și în Word Online, găsită la Office Online. Deschideți un PDF în Word Online și este vizibil, dar dați clic pe linkul “Editați în Word” și veți vedea:

Este urmat de un alt avertisment cu privire la modificările aduse aspectului, etc. Dar conținutul va fi acolo și va putea fi editat.

Asta e tot si sunteți pregătiți pentru utilizarea PDF-urilor în Word. Cu excepția cazului în care aveți o versiune mai veche de Microsoft Word.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(1 din 4 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?