Cum se dezactiveaza user si parola in windows sharing pentru windows 7 si windows 8.1.

Configurare noua (How To)

Situatie

Cum se dezactiveaza user si parola in windows sharing pentru windows 7 si windows 8.1.

Solutie

Pasi de urmat

Nu de putine ori ni s-a intamplat sa sharuim un folder in windows 7 sau windows 8.1 , iar cand mergem la a doua statie de lucru pentru a copia continutul folderului sa intampinam ca ne cere user si parola pentru a accesa share-ul.

Pentru a rezolva acest lucru se urmeaza urmatorii pasi :

Se deschide “Control Panel -> Network and Sharing Center”

WindowsSharing

In partea stanga sus se da click pe “Change advanced sharing settings”.

WindowsSharing2

Se da click pe “All networks”.

WindowsSharing3

In partea de jos se afla “Password protected sharing”, aici se da click pe “Turn off password protected sharing” si se da click pe “Save changes”.

WindowsSharing4

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(13 out of 22 people found this article helpful)

Despre Autor

Leave A Comment?