Cum se instaleaza DB Browser pentru SQLite Linux

Configurare noua (How To)

Situatie

DB Browser pentru SQLite este din 2003 și a suferit mai multe schimbări de nume. Anterior, se numea SQLite Browser, dar asta a provocat confuzie. Oamenii au crezut că a fost scris de echipa SQLite și, prin urmare, trimiteau cereri de caracteristici și interogări de asistență despre DB4S către SQLite. Deci, SQLite Browser a fost redenumit Browser DB pentru SQLite. Veți vedea în continuare referințe la vechiul nume aici și acolo. De fapt, site-ul web al proiectului folosește în continuare „sqlitebrowser” ca domeniu, iar vechiul nume este folosit și în timpul instalării DB4S.

Cu DB4S puteți: Creați baze de date. Importați și exportați scheme de date, tabele și date în format SQL. Importați și exportați tabele și date în format CSV. Creați, editați și ștergeți tabele și indexuri. Adăugați, editați și ștergeți înregistrări. Răsfoiți și căutați înregistrări ale bazei de date. Editați și rulați comenzi SQL. Puteți să vă asigurați că comanda face ceea ce credeți că va face înainte de a introduce codul SQL în aplicația dvs.

Solutie

Pasi de urmat

Pentru a instala DB4S pe Ubuntu, utilizați următoarea comandă (din nou, rețineți că instalarea folosește în continuare vechiul nume):

sudo apt-get install sqlitebrowser

sudo apt-get install sqlitebrowser in a terminal window

Pe Fedora, tastați:

sudo dnf install sqlitebrowser

sudo dnf install sqlitebrowser in a terminal window

Pe Manjaro, folosim pacman:

sudo pacman -Sy sqlitebrowser

sudo pacman -Sy sqlitebrowser in a terminal window

Când pornește DB4S, nu are o bază de date încărcată în ea.

DB Browser for SQLite at first launch

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 22 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?