Cum se instalează qBittorrent pe Ubuntu 18.04 Desktop sau Server

Configurare noua (How To)

Situatie

Acest tutorial vă va arăta cum să instalați qBittorrent pe Ubuntu 18.04. qBittorrent este un client P2P BitTorrent gratuit, open-source, rapid și ușor, scris în C ++ / Qt, disponibil pentru Linux, FreeBSD, MacOS și Windows. Scopul său este de a oferi o alternativă open-source la uTorrent., Care este un client BitTorrent foarte popular printre utilizatorii Windows.

Solutie

Instalați qBittorrent pe Ubuntu 18.04 Desktop prin PPA

qBittorrent este inclus în spațiul de stocare software implicit Ubuntu. Puteți instala cu ușurință pe desktop-ul Ubuntu 18.04 executând următoarea comandă într-o fereastră terminală.

sudo apt install qbittorrent

Cu toate acestea, este depășită (v4.0.3). Ultima versiune 4.1.2 a fost lansată pe 12 august 2018. Pentru a obține cea mai recentă versiune a qBittorrent, trebuie să o instalați din oficialul qBitorrent PPA (Personal Package Archive). Mai întâi, executați următoarea comandă pentru a adăuga PPA.

sudo add-apt-repository ppa:qbittorrent-team/qbittorrent-stable

Apăsați Enter pentru a continua. După aceea, executați următoarea comandă pentru a instala cea mai recentă versiune a qBittorrent.

sudo apt install qbittorrent

Acest PPA funcționează și pe alte distribuții Linux care se bazează pe Ubuntu, cum ar fi Linux Mint și OS Elementary. Dacă sistemul dvs. are deja instalat qBittorrent, atunci comenzile de mai sus vor actualiza qBittorrent la ultima versiune. Nu vă faceți griji, torentele dvs. deja existente sunt în siguranță. Odată instalat, puteți porni qBittorrent din meniul aplicației.

 

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(6 din 26 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?