Cum se repara “The RCP Server is Unavailable” Eroare în Windows

Configurare noua (How To)

Situatie

Serverul RPC este indisponibil înseamna ca respectivul calculator are o problema cu comunicarea cu alte dispozitive prin intermediul retelei pe care o utilizati.

Solutie

Pasi de urmat

Asigurati-va ca serviciile RPC functioneaza corect

Apasati tasta cu sigla Windows si R de pe tastatura pentru a deschide caseta de dialog Run. Apoi tastati “services.msc” si apasati Enter.

În fereastra Servicii, derulati în jos pentru a gasi elementele DCOM Server Process Launcher, Remote Procedure Call (RPC) si RPC Endpoint Mapper. Asigurati-va ca starea lor este Activata (Running) si ca pornirea lor este setata la Automat.

Verificati firewall-ul de pe computer

Apasati tasta cu sigla Windows si R de pe tastatura pentru a deschide caseta de dialog Run. Apoi tastati “control” si apasati Enter.

In Control Panel, cautati Windows firewall. Apoi apasati Allow an app through Windows Firewall.

Derulati în jos pentru a gasi Remote Assistance. Asigurati-va ca aceasta comunicarea este activata (toate casetele din acest element sunt bifate).

Verificati conexiunea la retea

Apasati tasta cu sigla Windows si R de pe tastatura pentru a deschide caseta de dialog Run. Apoi tastati “ncpa.cpl” si apasati Enter

Faceti clic dreapta pe conexiunea de retea pe care o utilizati, apoi selectati Properties.

Asigurati-va ca File and Printer Sharing for Microsoft Networks si Internet Protocol Version 6 (TCP / IPv6) sunt activate (casetele de lânga aceste elemente sunt bifate)

Tip solutie

Permanent

Article Attachments

Voteaza

(11 din 24 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?