Cum utilizezi email-ul de unica folosinta

Configurare noua (How To)

Situatie

Ne putem gandi sa folosim acest truc la newslettere sau inregistrarea pe site-uri ce ofera servicii diverse, de la descarcare de programe, muzica sau filme pana la reduceri sau cupoane la unele magazine, fara a ne incarca de spamuri sau emailuri pe care nu ni le dorim.

In acest caz putem folosi o adresa de email de unica folosinta. Este gratuit, automat si se face foarte usor; in plus poti chiar sa raspunzi la mesajele care iti vin pe aceasta adresa atunci cand este necesar.

Adresa de email de unica folosinta este generata aleator si dureaza 10 minute, dupa care este distrusa in mod automat.

Solutie

Cum vom proceda:

1.Vom deschide pagina http://10minutemail.com/. Adresa ta de email de unica folosinta va fi creata automat si afisata in zona centrala a ecranului:

 

1

2. Vom derula pana in partea de jos a ecranului si selectam limba Romana, apoi apasam pe butonul “Change”:

2

 

3. Utilizeaza adresa de email de unica folosinta imediat, valabilitatea ei este de doar 10 minute. Copiaza adresa si foloseste-o pe orice site ai nevoie sa te inregistrezi:

3

4. Dupa ce te-ai inregistrat pe site-ul unde nu vrei sa-ti folosesti adresa personala vei primi un mesaj de confirmare. Acesta va aparea automat dupa cateva momente in tabelul cu mesaje din partea inferioara a paginii. Pentru a deschide mesajul apasa pe subiectul lui:

4

5. Daca este necesar sa trimiti un raspuns o poti face imediat alegand optiunea “Raspundeti acestui e-mail”:

5

6. Apoi scrie raspunsul tau si apasa butonul “Raspundeti” pentru a trimite mesajul:

6

7. Se va tine cont de timpul limitat. Poti folosi o astfel de adresa pentru 10 minute, apoi ea va fi distrusa si nu vei mai avea acces la ea. Timpul ramas este intotdeauna afisat imediat sub adresa de email:

7

 

8. Dupa expirarea celor 10 minute adresa de email va fi distrusa, dar poti genera alta imediat accesand optiunea “Vreau o alta adresa de email”:

8

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 7 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?