Curata si reseteaza navigatorul Google Chrome

Configurare noua (How To)

Situatie

Google Chrome devine varianta modernizata a lui Internet Explorer. Cu fiecare zi ce trece, navigatorul web, dezvoltat de Google consuma tot mai multe resurse, devine tot mai lent.

Pentru a ajuta utilizatorii sa-l mentina curat si in cea mai buna forma, Google a lansat de curand un instrument gratuit care il curata de adware si malware si il readuce la setarile initiale.

 

 

Solutie

Chrome Cleanup Tool scaneaza browserul Google Chrome pentru a identifica extensiile si aplicatiile care ne spioneaza activitatea, insereaza bannere publicitare pe site-urile pe care le accesam, indiferent daca acestea din urma afiseaza ori nu astfel de continut, ori infecteaza fisierele pe care le descarcam de pe Internet.

Dupa descarcarea sa de pe pagina oficiala, tot ce aveti de facut este sa rulati instrumentul si sa asteptati ca acesta sa va dea verdictul. In cazul in care sunt identificate programe malware, acesta va ofera posibilitatea de a le elimina prin simpla apasare a unui buton.

In schimb, daca Google Chrome este curat, vi se va oferi posibilitatea de a il reseta , operatie care il va readuce la setarile initiale si va restabili pagina de start si motorul de cautare.

Chrome-Cleanup-Tool

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(10 din 20 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?