Economisiți bateria cu încărcarea adaptabilă Android

Configurare noua (How To)

Situatie

Poate ați observat că durata de viață a bateriei se înrăutățește dacă utilizați un telefon pentru o perioadă lungă de timp.Acest lucru se datorează „sănătății” bateriei. Pe măsură ce bateriile îmbătrânesc, își pierd o parte din capacitate și nu vor dura atât de mult la încărcare.O baterie nou-nouță va avea o stare de sănătate a bateriei de aproximativ 100%. Aceasta înseamnă că obțineți întregul potențial al capacității bateriei. Ceea ce mănâncă sănătatea bateriei este ciclul constant de încărcare și descărcare. Este inevitabil. Menținerea unui telefon încărcat în intervalul de încărcare de 20-80% este cea mai bună pentru baterie, dar nu este întotdeauna realist în practică.Veți pune telefonul pe încărcător noaptea și vă veți trezi la încărcare de 100%.

Solutie

În timp ce dormeai, bateria a fost într-un ciclu între 99-100% timp de câteva ore.În mod obișnuit, o baterie a unui smartphone este proiectată să păstreze sănătatea până la 80% pentru 500 de cicluri complete de încărcare.Asta înseamnă de la aproape 0% la 100%. În cele mai multe cazuri, este suficient pentru cât timp veți folosi telefonul, dar toate aceste cicluri de încărcare se adună.Aici intervine încărcarea adaptabilă.

Ce este încărcarea adaptabilă? – Economisiți bateria cu încărcarea adaptabilă Android. Rămâneți în intervalul de 20-80% este ideal, dar este greu de făcut atunci când conectați telefonul timp de câteva ore în fiecare noapte.Încărcarea adaptabilă își propune să aibă grijă de asta pentru tine într-un mod inteligent.

Economisiți bateria - incarcare adaptabila

„Încărcare adaptabilă” este numele funcției de pe telefoanele Google Pixel.Dispozitivele OnePlus au o caracteristică similară numită „Încărcare optimizată”. Dispozitivele Samsung Galaxy îl numesc „Baterie adaptivă” și au, de asemenea, o funcție care vă permite să limitați bateria la 85% tot timpul.(iPhone-ul are și o funcție similară numită „Încărcare optimizată”.)Modurile de încărcare adaptabilă folosesc de obicei alarmele și obiceiurile de utilizare pentru a determina cel mai bun moment pentru a ajunge la 100%.

Dacă descoperiți că bateria nu este complet încărcată atunci când aveți nevoie de ea, este posibil să fie nevoie să-i acordați mai mult timp pentru a vă învăța rutina. Toate aceste caracteristici diferite au ca scop reducerea daunelor pe care ciclurile de încărcare le au asupra bateriilor și menținerea sănătății bateriei cât mai mult timp posibil.

Optimizările bateriei sună bine în teorie, dar pot merge prea departe. Economisiți bateria cu încărcarea adaptabilă Android – Samsung, în special, este vinovat că a luat măsuri extreme pentru a maximiza durata de viață a bateriei.Aceste măsuri pot avea un impact negativ asupra experienței dvs. Android.

Dezactivarea agresivă a aplicațiilor în numele duratei de viață a bateriei poate duce la notificări ratate și performanță slabă a aplicației.Dacă sunteți utilizator Samsung, poate doriți să dezactivați aceste funcții.

În general, majoritatea dispozitivelor Android gestionează destul de bine optimizările bateriei. Durata de viață a bateriei este un domeniu în care producătorii sunt stimulați să vă facă experiența cât mai bună. Dacă telefonul dvs. Samsung are o durată slabă a bateriei, este posibil să nu doriți altul.Dar prea mult lucru bun poate fi rău uneori.Economisiți bateria cu încărcarea adaptabilă Android – În general, încărcarea adaptabilă este un plus modern util pentru smartphone-urile Android.Ar trebui să-l păstrați activat dacă nu cauzează probleme.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 6 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?