Eroare 0xc000021a la Update de Windows 10

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

(BSOD) este utilizat pentru a afișa un cod de oprire în cazul în care sistemul se blochează în mod neașteptat. BSOD este uneori o eroare unică, dar de obicei semnalează o problemă gravă care trebuie abordată. Ecranul albastru vă permite să identificați codul de oprire specific, astfel încât să puteți depana problema. În acest articol, vom acoperi eroarea de actualizare Windows care vine cu codul de oprire 0xc000021a și ce puteți face pentru a remedia.

Simptome

Erorile pot apărea și în timpul actualizărilor și al modificărilor de sistem. Eroarea 0xc000021a este de obicei declanșată de actualizarea sistemului de operare de la Windows 7 sau 8.1 la Windows 10. Această eroare este deosebit de urâtă, deoarece poate provoca o buclă de boot BSOD continuă.

Solutie

Pasi de urmat
 • Deconectați dispozitivele externe

Perifericele pot interfera cu modul în care computerul interacționează cu subsistemele modul utilizator, provocând erori critice. Acest lucru poate declanșa 0xc000021a eroare. Dacă întâmpinați această eroare a ecranului albastru, deconectați toate dispozitivele externe. Lăsați doar mouse-ul și tastatura pentru navigare în timpul pornirii. Deconectați toate dispozitivele de stocare, cum ar fi driverele flash sau hard disk-urile externe. Reporniți computerul și vedeți dacă apare din nou problema.

Reparare la pornire
Această soluție va remedia 0xc000021a eroare în majoritatea cazurilor. Această metodă este, de asemenea, excelentă dacă sunteți blocat într-o buclă de încărcare Windows 10 și nu puteți accesa opțiunile de reparare de pe desktop.

 • Porniți computerul apăsând butonul de alimentare.
 • Când apare ecranul de pornire Windows 10, opriți imediat sistemul.
 • Faceți acest lucru de 2 ori mai mult și Windows va recunoaște că există o problemă și va încărca mediul de recuperare unde puteți accesa opțiunile de reparare.
 • Când ecranul spune Reparare automată, faceți click pe Opțiuni complexe (sau Depanare, apoi opțiuni avans).
 • Selectați Reparare la pornire.

Efectuați o pornire curată
A doua remediere este de a curăța cizme sistemul dumneavoastră. Efectuarea unei încărcări curate poate ajuta la izolarea serviciului Windows care poate cauza eroarea. Pentru a curăța pornirea sistemului Windows:

 • Faceți clic pe tasta Windows (între Alt și Ctrl de pe tastatură) + R.
  În fereastra utilitarului Run, tastați “msconfig” și apăsați Enter.
 • În fereastra Configurare sistem, asigurați-vă că vă aflați în fila General. Apoi faceți clic pe Pornire selectivă.
 • Debifați Încărcare elemente de pornire.

Tip solutie

Permanent

Article Attachments

Voteaza

(3 din 7 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?