Eroare NTTRU TSS

Configurare noua (How To)

Situatie

Avem eroarea: The NTRU TSS v1.2.1.37 TCS service depends the following service: TBS. This service might not be installed.

 

Solutie

In primul rand, trebuie sa tinem cont de faptul ca NTRU TSS v1.2.1.37 TCS  este un serviciu ce depinde de                        tcsd-win32.exe, aceasta aplicatiie fiind un 3-rd party software, apartinand de NTRU Cryptosystems, fiind mai exact software-ul pentru cititorul de amprenta.

Pentru a remedia aceasta eroare, instalam intai CCleaner si scanam registrii, pentru a scapa de eventualele erori aparute in acestia. Apoi dezinstalam programul, fie din Start -> Control Panel -> Add or remove programs, sau putem folosi un 3-rd party software precum Revo Uninstaller(recomandat, intrucat inlatura toate fisierele si toti registrii aferenti aplicatiei).

Dupa ce am rezolvat pasii de mai sus, restaram sistemul de operare (Start ->Power-> Restart), asteptam ca acesta sa reporneasca, dupa care putem reinstala aplicatia.In cazul in care device-ul nu dispune de cititor de amprenta il putem lasa dezinstalat.

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 21 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?