“Error 1317” eroare pe care o primim cand incercam sa instalam Visual Studio 2005 sau Visual Studio .NET

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Solutie

Pentru a rezolva această problemă, asigurați-vă că unitatea specială are contul SYSTEM. Pentru aceasta, urmați acești pași:

  1. Faceți clic pe Start, pe Executare, tastați compmgmt.msc, apoi pe OK. Apare fereastra Computer Management.
  2. În panoul din stânga al ferestrei Computer Management, extindeți Computer Management (Local), extindeți Storage și apoi faceți clic pe Disk Management.
  3. În panoul din dreapta, faceți clic cu butonul din dreapta pe unitatea de disc pe care doriți să instalați Visual Studio 2005 sau Visual Studio .NET, apoi faceți clic pe Proprietăți. Se afișează caseta de dialog Local Disk (Drive Name) Properties.
  4. Faceți clic pe fila Securitate, apoi faceți clic pe Avansat. Se afișează setarea de securitate avansată pentru caseta de dialog Local Disk (Drive Name :).

Notă Pe un computer care execută Microsoft Windows XP, trebuie să urmați acești pași pentru a accesa fila Securitate după ce urmați pașii de la 1 la 4:

  1. Porniți Windows Explorer.
  2. În meniul Instrumente, faceți clic pe Opțiuni folder.
  3. Apare caseta de dialog Opțiuni folder. Faceți clic pe fila Vizualizare.
  4. În lista Setări avansate, faceți clic pentru a bifa caseta de selectare Utilizați partajarea simplă a fișierelor (Recomandat).
  5. Faceți clic pe Aplicați, apoi pe OK.
  6. Închideți Windows Explorer.

5. În caseta de dialog Setări avansate de securitate pentru unitatea de disc Local Disk (Drive Name :), faceți clic pe fila Permisiuni.

6. În lista de intrări Permisiuni, faceți clic pe SYSTEM (SISTEM), apoi faceți clic pe Edit (Editare). Se afișează caseta de dialog Permisiune pentru caseta de disc Local Drive (Nume unitate).

7. Faceți clic pentru a bifa caseta de selectare Permite toate permisiunile din lista Permisiuni, apoi faceți clic pe OK.

8. În caseta de dialog Setări avansate de securitate pentru discul local (numele unității), faceți clic pe Aplicare, apoi pe OK.

9. În caseta de dialog Local Disk (Drive Name 🙂 Properties, faceți clic pe OK.

10. Închideți fereastra Computer Management si instalați Visual Studio .NET.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(12 din 24 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?