Foloseste eficient notificarile din windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Un sistem de operare ce utilizeaza Internetul, cu siguranta va avea instalate programe ce ne sunt utile in comunicare, invatare, etc… si avem nevoie sa primim notificari legate de orice schimbare/i ce au avut loc in sistem, sau in aplicatiile ce le folosim.  Pentru a folosii mai eficient notificarile din noul sistem de operare Windows 10, putem urmarii pasii de mai jos.

Solutie

Pasi de urmat

Vom merge la Start si vom deschide fereastra Settings

noti1

In fereastra Settings vom selecta System

noti2

 

In System ne asiguram ca avem selectat campul Notifications and Actions unde vom putea sa setam cat mai eficient partea cu notificarile.

noti3

Daca dorim sa schimbam Quick Actions vom putea doar 4 iconite sa schimbam, iar pentru a alege o alta actiune vom apasa pe una din iconite si un meniu cascada va aparea de unde vom alege ce dorim.

noti4 noti6

Aceste iconite le putem vizualiza si accesa din notificari.

noti5

Daca dorim sa nu apara/ sa apara in aria de notificari, anumite iconite, vom apasam pe “Select which icons appear on the taskbar” pentru a modifica modul cum vor aparea iconitele in aria de notificari.

noti7

noti8

Daca vrem sa nu mai apara deloc iconitele de sistem, atunci vom selecta “Turn system on or off”

si vom opri iconitele nedorite.

noti9 noti10

Ce mai putem sa facem este sa ne alegem ce sa faca iconita de notificari si mai exact avem cateva sugestii care sunt active si pe care putem sa le oprim daca consideram ca nu ne ajuta.

noti11

 

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(20 din 52 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?