Instalati Windows 10 KB4040724 pentru a imbunatati Edge si a repara erorile de conectivitate

Configurare noua (How To)

Situatie

Ultima actualizare Windows este disponibilă numai pentru PC-urile care rulează Windows 10 Creators și este etichetată KB4040724. Imediat ce îl instalați, numărul de construire va fi amplificat la 15063.632. Aceasta este cea mai recentă actualizare de calitate pentru PC-urile care rulează actualizarea Windows 10 Creators.

Solutie

Pasi de urmat

Lista cu modificări a actualizării menționează doar o remediere pentru o problemă legată de performanța Microsoft Edge și unele îmbunătățiri pentru PC-uri cu conectivitate celulară. Verificați mai jos ce anume include:

Patch-ul vine cu îmbunătățiri de fiabilitate și mai multe soluții pentru conectivitatea celulară.

Ultima actualizare a abordat, de asemenea, problema în Microsoft Edge în care problemele legate de performanță și / sau lipsa de reacție au afectat browserul după prima lansare.

O problemă cunoscută a patch-ului KB4040724

Aceast update are doar o singură problemă cunoscută, care era deja prezentă în ultima ediție a Patch Update. După instalarea actualizării, PC-ul dvs. poate schimba limbile arabă și cehă în limba engleză în Microsoft Edge sau alte aplicații, iar Microsoft a promis că va furniza o remediere cât mai curând posibil.

În mod normal, nu este necesar să descărcați manual actualizările și dacă accesați Settings – Update & Security – Windows Update – Verificați pentru actualizări, sistemul dvs. va descărca automat actualizările necesare pe cont propriu.

Oricum, dacă preferați să o descărcați manual, puteți să vă îndreptați spre catalogul oficial de actualizare al Microsoft și să-l primiți pe sistemul dvs. de acolo.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 11 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?