Lenovo ThinkPad X1 Carbon (2017) review

Configurare noua (How To)

Situatie

Review:

Solutie

Pasi de urmat

 Ajuns la cea de-a cincea generație, X1 Carbon este vârful gamei de laptopuri business Lenovo și unul intre cele mai faimoase produse ale companiei. Disponibil acum în două culori, tradiționalului model negru adăugându-i-se acum și unul argintiu, Lenovo X1 Carbon a trecut printr-o cură de slăbire și se poate lăuda ca este cel mai ușor laptop business cu cele 1130 de grame ale sale. Dimensiunile acestui Ultrabook sunt de 323,5 x 217,1 x 15,95 mm iar carcasa a păstrat, bineînțeles, faimoasa ranforsare cu fibră de carbon.

Compania a redimensionat rama ecranului de 14” și a reușit să îl înghesuie într-o carcasă cu dimensiuni tipice pentru un laptop de 13”, mergând astfel pe urmele faimosului XPS 13 de la Dell. Oferit în două variante, cu panou IPS și rezoluție de 2560 x 1440 pixeli sau cu panou TN și rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, ecranul se laudă cu o strălucire de 300 de nits.

Configurațiile hardware oferă procesoare din noua generație Kaby Lake care urcă până la i7-7600U, 8 sau 16 GB memorie RAM, unitate de stocare SSD cu conectare SATA sau PCIe cu capacități între 128 GB și 1 TB, precum și o baterie capabilă să ofere până la 15 ore de autonomie.

Lista de dotări este bună, ținând cont de clasa din care ThinkPad X1 Carbon face parte: două porturi Thunderbolt 3 (conector USB Type-C), două porturi USB 3.0, Bluetooth 4.2, conector Ethernet RJ45, ieșire video HDMI, cameră Web cu rezoluție HD, slot MicroSD și un senzor pentru amprente.

O noutate este interfața de rețea wireless WiGig, care completează modulul standard 802.11ac și oferă rate de transfer foarte ridicate pe distanțe mici.

Opțional, utilizatorii pot beneficia de o cameră video suplimentară infraroșie pentru utilizarea sistemului de autentificare facială Windows Hello din Windows 10, modem 4G de la Qualcomm și NFC

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 5 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?