Oprirea notificarilor Skype in OneDrive.com si Outlook.com

Configurare noua (How To)

Situatie

În încercarea de a face Skype o platformă universală de comunicare pentru toate serviciile sale, Microsoft a inclus programul într-o gamă largă de servicii, inclusiv OneDrive și Outlook. Cu toate acestea, acțiunea a determinat mulți utilizatori să se plângă de incapacitatea de a dezactiva notificările Skype în portofoliul de site-uri web Microsoft. Acum, se pare că gigantul Redmond a auzit plângerile și a rezolvat problema.

Solutie

Pasi de urmat

Problema de notificare a început să apară după ce Microsoft a introdus o versiune plug-in a panoului Skype către Outlook.com, OneDrive.com și alte site-uri web din portofoliu. În consecință, actualizarea a dus la pierderea unei caracteristici semnificative care permite utilizatorilor să dezactiveze notificările Skype.Din fericire acum exista un nou buton în meniul Setări sub Notificări, ceea ce le oferă utilizatorilor posibilitatea de a dezactiva sunetele de notificare în OneDrive și Outlook.

Cum să dezactivați sunetele alertelor de notificare Skype

Noul buton pare să fi venit în liniște. Toate acestea înseamnă nu insa că plângerea dvs. a ramas neauzita. Iată, deci, cum să dezactivați sunetele de notificare în Outlook.com sau OneDrive.com:

  • Vizitați OneDrive.com sau Outlook.com
  • Faceți clic pe pictograma bulei de vorbire a Skype găsită în partea de sus
  • Accesați setările dând clic pe pictograma din colțul din dreapta jos
  • Dezactivați opțiunea Sunet de sub panoul Notificări

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(13 din 28 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?