Outlook 2010 error ” Cannot open your default email folders. The information store could not be opened “

Configurare noua (How To)

Situatie

Cand incerc sa deschid Outlook 2010 imi apare urmatorul mesaj de eroare ” Cannot open your default email folders. The information store could not be opened. “

Solutie

Întotdeauna încep cu niște pași de bază, care m-au ajutat de cele mai multe ori când am avut o problemă cu Outlook. Acești pași standard sunt enumerați în partea de jos . Cu toate acestea, problema nu a putut fi rezolvată cu pașii mei standard.
Pentru a rezolva problema “Information store could not be opened”- eror, am dezactivat modul de compatibilitate în Outlook.exe
Pentru a dezactiva modul de compatibilitate în aplicația Outlook.exe, procedați în felul următor:
1. Deschideți Windows Explorer și accesati directorul Office ( “C: Program Files Microsoft Office Office14” pentru Office 2010, dar Office poate fi, de asemenea, instalat în Fișiere de program (x86))
2. Faceți clic dreapta pe Outlook.exe și alegeți Proprietăți
3. Faceți clic pe Compatibility și pe UNCHECK pentru opțiunea “Run this program in compatibility mode for”

4. Faceți clic pe OK și încercați să intrati în Outlook din nou
Dacă modul de compatibilitate nu a fost activat, atunci problema dvs. are alta cauza
Încercați pașii mei impliciți pentru a vedea dacă rezolvă problema dvs. particulară:
– Încercați să rulați Outlook in safe mode din fereastra Run As window. Pentru a face acest lucru, apăsați WIN + R (tasta Windows + R), tastați “Outlook.exe / safe” în câmpul de text și faceți clic pe OK.
– Refaceți profilul dvs. Outlook. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Start -> Control Panel -> Mail. Faceți clic pe Show Profiles. Eliminați profilul dvs. existent. Apoi dați clic pe Add pentru a adăuga un profil nou. Încercați să porniți din nou Outlook.
– Eliminați Windows Messaging Subsystem keys din registru. Pentru a face acest lucru, apăsați WIN + R (tasta Windows + R), tastați “regedit” în câmpul de text și faceți clic pe OK. Accesati [HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows NT CurrentVersion Subsistem Mesagerie Windows Profiluri]. Ștergeți cheia care corespunde numelui profilului care determină ca Outlook să nu pornească. Încercați să porniți din nou Outlook.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(16 din 31 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?