Partajarea sau transferarea fisierelor intre conturile de useri in Windows 10

Configurare noua (How To)

Situatie

Windows permite fiecarui utilizator sa creeze, stocheze si acceseze propriile fisiere din User Account. Dar, se intampla uneori sa vrem sa transferam fisiere dintr-un user account in altul, pe un PC sau laptop. Sau poate e nevoie sa partajam fisiere intre utilizatori. Acest articol ne va arata cum putem transfera sau partaja fisiere si dosare intre utilizatori in Windows 10.

Un utilizator cu un cont de Administrator poate accesa toate fisierele tuturor celorlati utilizatori de pe computerul lui.

Solutie

Pasi de urmat

Transferul fisierelor de la un User Account la altul se face astfel:

public-folder-move

Apoi il mutam in folderul Public. Windows include un Public folder, C:Users, care este accesibil tuturor utilizatorilor. Daca se salveaza fisiere aici, acestea pot fi partajate cu toti utilizatorii. Daca vrem sa cream si sa salvam fisiere astfel incat sa le putem partaja cu alti utilizatori, ar trebui sa le salvam in Public Folder. Daca mutam fisierele si dosarele noastre in acest Public folder, vom putea sa le partajam cu toti.

Share-or-Transfer-files-between-User-Accounts

Daca dorim, putem sa partajam acest Public folder public cu toti cei care fac parte din local network. Daca dorim sa facem asta, va trebui sa deschidem Control Panel > All Control Panel Items > Network and Sharing Center > Advanced sharing settings. Aici vom gasi optiunea de partajare a Public folder. Vom bifa: Turn on sharing so anyone with network access can read and write files in the Public folders.

puublick-folder-sharing

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(36 din 67 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?