Problema Office – licenta nu poate fi verificata.

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

La deschiderea unei aplicatii Office 2016, apare eroarea “Microsoft Office cannot verify the license for this product. You should repair the Office program by using Control Panel”.

 

Solutie

Pasi de urmat

Aceasta situatie apare uneori cand pe calculator era instalata deja o versiune de Office 2016. Cand se incearca logarea in aplicatia Office, sau descarcarea pachetelor Office din cont, poate aparea un conflict ce face imposibila verificarea licentei.

Eroarea sugereaza sa se dea repair aplicatiei din Control Panel. Procesul se executa fara erori, apare o notificare ca problemele au fost rezolvate, dar cand se redeschide o aplicatie Office, eroarea pentru verificarea licentei inca apare.

Daca se da uninstall din Control Panel aplicatiei Office, si apoi este reinstalata din cont, la redeschiderea aplicatiei eroarea persista.

Solutia este descarcarea tool-ul pentru stergerea completa a aplicatiei Office. Pentru descarcare se acceseaza site-ul: https://support.office.com/en-us/article/uninstall-office-from-a-pc-9dd49b83-264a-477a-8fcc-2fdf5dbf61d8

 

Se urmeaza pasii pentru dezinstalarea complata.

Cand procesul de dezinstalare este complet, se da restart calculatorului.

Se acceseaza contul Microsoft, de unde se descarca Office si se instaleaza. Acum eroarea nu va mai aparea, licenta putand fi verificata.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 5 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?