Probleme legate de partajarea ecranului într-un apel Skype

Configurare noua (How To)

Situatie

Pe computerul dvs. și pe unele versiuni de tablete de Skype, aveți opțiunea de a partaja ecrane cu oricine pe Skype. De exemplu, aveți posibilitatea să afișați prezentări, să arătați prietenilor și familiei fotografii fără să le trimiteți sau să arătați cuiva cum funcționează ceva pe PC.

Cu toate acestea, uneori puteți întâmpina probleme cu partajarea de ecran.

Solutie

Pasi de urmat

Opțiunile de partajare a ecranului sunt inaccesibile

Trebuie să vă aflați într-un apel vocal sau video cu persoana cu care doriți să partajați ecranul. Dacă nu vă aflați într-un apel, nu veți avea opțiunea de a partaja ecrane (adică nu puteți partaja ecrane într-o conversație IM).

Sunt în convorbire, dar nu pot să-mi împărtășesc ecranul

Asigurați-vă că dvs. și persoana cu care partajați ecranul dvs. utilizează o versiune de Skype care acceptă partajarea de ecran. Obțineți cea mai recentă versiune de Skype de pe site-ul oficial.

Sunt în convorbire, dar partea mea de ecran (sau ecranul comun al celeilalte persoane) rămâne înghețată sau goală

Verificați dacă aveți o lățime de bandă suficientă pentru a partaja ecranul dvs. și închideți toate aplicațiile care pot utiliza lățimea de bandă sau încetini calculatorul. De exemplu, aplicații de streaming de muzică, cum ar fi Spotify, sau aplicații de partajare de fișiere, cum ar fi iTunes.

Îmi pot partaja ecranul într-o convorbire, dar cealaltă persoană nu poate partaja pe a lor

Dacă persoana cu care partajați ecranul dvs. se află pe o versiune mai veche a aplicației Skype, este posibil ca aceasta să poată vizualiza ecranul, dar nu vor putea să-și partajeze propriul ecran. Recomandați să descarce cea mai recentă versiune de Skype.

Ecranele pe care le împărtășesc par a fi distorsionate sau încomplete la cealaltă persoană

Verificați dacă persoana cu care partajați ecranul dvs. utilizează o versiune mai veche de Skype decât cea pe care o folosiți dvs. Recomandați să descarce cea mai recentă versiune de Skype.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 25 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?