Review Huawei Mate 30 PRO

Configurare noua (How To)

Situatie

După o săptămână în care s-au văzut redări, fotografii și chiar câteva videoclipuri hands-on dezvăluie multe despre cele mai noi telefoane pilot ale Huawei înainte de anunțarea lor, seria Mate 30 este acum oficială, începând cu Mate 30 Pro și Mate 30.

Solutie

Ambele au o gamă de camere posterioare marca Leica conținută într-un decupaj de cameră circular pe care Huawei îl numește „design inel Halo”. Mate 30 are o cameră principală de 40 de megapixeli cu deschidere af / 1,8, un ultra-unghi larg de 16 megapixeli camera f / 2.2, o cameră de 8 megapixeli f / 2.4 și un senzor de „focalizare laser”. Între timp, Mate 30 Pro ridică rezoluția camerei ultra-unghiulare la 40 de megapixeli cu o deschidere de f / 1.8 și schimbă senzorul de focalizare laser pentru un senzor de adâncime 3D.
Mate 30 are patru senzori pe spate.
Mate 30 Pro îmbunătățește rezoluția camerei ultra-unghi și adaugă un senzor de adâncime 3D.

În ceea ce privește filmările, Huawei susține că telefonul poate înregistra până la 4K 60 fps sau poate înregistra în mișcare lentă la viteze de până la 7680 fps atunci când filmați în 720p. Huawei a arătat această cameră ultra-lentă în acțiune cu imagini ale unui colibri în zbor, unde aripile sale erau încă vizibile în ciuda vitezei cu care se mișcau.

Ecranele celor două dispozitive sunt ușor diferite. Mate 30 Pro are un ecran de 6,53 inci care se curbează în jurul marginilor dispozitivului, în timp ce Mate 30 obișnuit are un ecran plat mai tradițional, care este puțin mai mare cu dimensiunea de 6,62 inci. Dimensiunile bateriei diferă, de asemenea, între cele două telefoane: Mate 30 Pro are o baterie mai mare de 4.500mAh, comparativ cu 4.200mAh în Mate 30. Ambele telefoane acceptă o încărcare rapidă de până la 40W cu fir, sau 27W când se încarcă fără fir.

De la afișarea curbelor de la Mate 30 Pro în jurul marginilor dispozitivului, Huawei a tăiat butoanele fizice de volum din partea dispozitivului în favoarea unei noi soluții sensibile la atingere. Este o tehnologie similară cu cea pe care am văzut-o pe Nivo 3 de la Vivo.

Mate 30 Pro este disponibil în total cu șase culori, inclusiv două opțiuni de piele vegană: verde și portocaliu. Alte culori includ argintul, verdele, violetul și negrul. Există, de asemenea, o nouă ediție Porsche Design a Mate 30, care folosește un finisaj de piele autentic în spatele dispozitivului. Porsche Design Huawei Mate 30 RS este disponibil în roșu și negru și evită buzele camerei circulare în favoarea unui tablou quad-senzor mai integrat.
Porsche Design Huawei Mate 30 RS vine cu un preț ridicat.

 

Pe plan intern, telefoanele Mate 30 și Mate 30 Pro folosesc cipul Kirin 990 al Huawei, anunțat de compania la IFA la începutul lunii. Cipul este primul de la Huawei care include un modem încorporat 5G și, în consecință, vor exista versiuni 5G ale telefoanelor disponibile. Alături de modemul 5G, Huawei spune că telefonul include 14 antene pentru 5G, iar 21 antene în total.

Seria Mate 30 rulează pe EMUI 10, despre care CEO-ul consumatorului Huawei, Richard Yu, spune că se bazează pe Android 10. Caracteristicile software-ului includ un mod întunecat și controlul gesturilor prin intermediul senzorului din notch-ul telefonului. De asemenea, Huawei anunță că telefoanele vor suporta atât deblocarea feței, cât și un senzor de amprentă afișat.
“Mate 30 Pro va fi disponibil cu 5G cu 100 € mai mult decât modelul obișnuit”

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(11 din 25 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?