Rezolvati eroarea „Windows needs your current credentials” pe masini Windows 10 neinregistrate intr-un domeniu

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Dacă sunteți deranjat de mesajul pop-up “Windows needs your current credentials” (Windows are nevoie de acreditările dvs. actuale) de fiecare dată când vă conectați la sistemul dvs. de operare Windows 10, nu sunteți singur.

În unele cazuri, problema nu apare atunci când vă conectați utilizând parola, aceasta apare numai când vă conectați utilizând un cod PIN sau o amprentă digitală. Soluția de mai jos este destinată exclusiv dispozitivelor independente care rulează Windows 10.

Solutie

Pasi de urmat

Mergeți la meniul Start și faceți click dreapta pe profilul dvs. de utilizator pentru a accesa opțiunea “Change account settings”:

Accesați informațiile dvs. și din secțiunea “Manage my Microsoft account” faceți click pe “Verify”. Această opțiune este disponibilă numai dacă sunteți conectat din contul dvs. Microsoft. Dacă nu, ar fi vizibilă opțiunea “Sign in with a Microsoft account instead

Veți fi conduși printr-o serie de comenzi pe ecran pe care va trebui să le urmați pentru a vă verifica credidențialele. Dupa finalizarea procesului de verificare reporniți dispozitivul.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(12 din 23 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?