Schimbare DPI mouse

Configurare noua (How To)

Situatie

Cum modific sensibilitatea mouse-ului (DPI)?

Solutie

Ce este DPI (Dots Per Inch) în cazul unui mouse?

DPI-ul mouse-ului unui calculator reprezintă o caracteristică hardware care îți spune cât de repede se mișcă acel mouse. DPI este un acronim pentru Dots Per Inch (Puncte Per Inci), iar DPI-ul unui mouse se referă la sensibilitatea hardware a acelui mouse. Un DPI mai mare înseamnă că mouse-ul se mișcă mai precis respectiv mai repede, iar un DPI mai mic înseamnă că mouse-ul se mișcă mai lent.

  •  Dacă mouse-ul dvs. include butoane pentru reglarea din mers a rezoluţiei, apăsaţi unui din butoanele pentru reglarea din mers a rezoluţiei pentru a crea setări noi pentru fiecare buton DPI. Ecranul LCD al mouse-ului va afişa scurt noua setare DPI.
  • Dacă mouse-ul nu include butoane pentru reglarea din mers a rezoluţiei, porniţi Centrul Microsoft pentru mouse-uri şi tastaturi, selectaţi mouse-ul pe care îl utilizaţi, faceţi clic pe setările de bază, localizaţi Sensibilitate şi efectuaţi modificările.

Start-> Mouse Settings->aditional mouse options->pointer option si de acolo reglam sensivitatea (Atentie daca este un mouse mai bun, acesta poate avea softul sau personal de unde se seteaza diferite alte macro-uri/butoane.)

 

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(14 din 34 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?