Transfer rapid de eSIM pe iPhone

Configurare noua (How To)

Situatie

Unii operatori de telefonie acceptă transferul cartelei SIM de pe dispozitivul tău iPhone anterior pe noul iPhone fără a fi nevoie să-i contactezi. Poți, de asemenea, să-ți transformi cartela SIM fizică actuală într-un eSIM.

*Dacă nu mai ai acces la dispozitivul tău iPhone actual, va fi necesar sa contactezi operatorul de telefonie pentru a-ți transfera eSIM-ul.

Solutie

Pasi de urmat

Pe noul dispozitiv iPhone, accesează Configurări > Date celulare > Adăugați un plan celular.

Alege un plan celular pentru a-l transfera de pe un alt iPhone. Dacă nu vezi o listă de numere, atinge Transferați de pe un alt iPhone. Acest lucru necesită ca ambele dispozitive să aibă iOS 16 sau o versiune ulterioară.

Verifică instrucțiunile de pe dispozitivul iPhone anterior pentru a confirma transferul. Pentru a confirma, atinge Transferați sau, dacă ți se solicită un cod de verificare, introdu codul care este afișat pe noul iPhone.

Așteaptă ca eSIM-ul să se activeze pe noul iPhone. Automat, eSIM-ul pe dispozitivul anterior este dezactivat.

Dacă pe noul iPhone se afișează un banner cu mesajul „Finalizați configurarea planului celular al operatorului de telefonie”, atinge mesajul. Vei fi redirecționat la pagina web a operatorului pentru a-ți transfera cartela eSIM. In aceasta situatie contactează operatorul de telefonie.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(4 din 8 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?