Virus Windows Internet Guard

Rezolvare problema (Fix IT)

Situatie

Windows Internet Guard este un  program  fals anti-spyware din familia Rogue.FakeVimes care infecteaza calculatorul. Acest program este considerat scareware, deoarece afișează false rezultate la scanare, avertismente false de securitate, și nu vă permite să accesați aplicațiile legitime Windows. Windows Internet Guard este distribuit prin intermediul site-uri web care afișează un virus scanner online fals , care spune ca computerul este infectat și apoi vă solicită să descărcați fișierul de instalare. Această infecție este, de asemenea, promovat de site-uri web hacked care conțin codul de exploatare care încearcă să instaleze infectia pe computer fără permisiunea dvs.

Simptome

După ce Windows Internet Guard este instalat acesta va  pornii automat atunci când porneste  Windows. După ce a început, va pretinde ca scaneaza sistemul și apoi afirmă că există numeroase infectii prezente. Dacă încercați să eliminați oricare dintre aceste infectii , programul va cere să achiziționați o licență înainte de a curata sistemul. Rezultatele de scanare sunt false, vă rugăm să ignorați orice mesaje.

Pentru a se proteja de a fi eliminat, Windows Internet Guard va bloca, de asemenea, rularea oricarei aplicații legitime de pe computer. Ea face acest lucru pentru a preveni rularea software-ul de securitate legitim care poate detecta virusul.

Solutie

Pasi de urmat

Trebuie descarcat malwarebytes pe alt sistem care nu este infectat.

Porniti computerul în Safe Mode . Pentru a face acest lucru, opriți calculatorul și apoi  imediat când vezi ceva pe ecran, apasa tasta F8 de pe tastatură.

Se copiaza malwarebytes pe sistemul infectat si se instaleaza.

Se ruleaza malwarebytes si scaneaza sistemul. Se asteapta terminarea scanarii si apoi se da apply action pentru a elimina toate infectiile. La final malwarebytes e posibil sa ceara restart pentru a elimina anumite fisiere.

Dupa restart se verifica inca odata cu malwarebytes. Amcum ar trebuii sa fie in regula.

 

 

Tip solutie

Permanent

Article Attachments

Voteaza

(40 din 62 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?