Update soft Parrot CK3100

Configurare noua (How To)

Situatie

Configurarea unui Parrot  CK3100

Solutie

Pasi de urmat

Acesta este un sistem de comunicare direct instalat pe masina la navigatie si la boxele direct folosite pe sistemul audio sau pe navigatia fiecarui autoturism.

Sunt mai multe situatii tehnice cu privire la acest echipament care sunt intampinate in timp de exemplu se poate bloca si sa arate un mesaj “transfer calling to phone?” sau se poate bloca fara a mai reactiona la comenzi.

Ca sa putem remedia aceste situatii este necesar sa facem un update de soft.

sss

Sunt 2 posibilitati sa facem acest update  de soft prin cablu usb din laptop in sistemul parrot(acesta este atasat de la autoturism la autoturism in alte parti,depinde unde a fost instalat) sau prin conexiune bluetooth.

O sa comunic pasii care trebuiesc urmati pentru a face update-ul prin bluetooth:

1.Trebuie sa scoatem borna de la bateria autoturismului pentru a reseta sistemul Parrot complet

2.Conectam bornele bateriei si ulterior mergem si punem contactul autoturismului.

3.In acest timp dupa ce am pus contactul si am pornit autoturismul in cateva secunde(30-50secunde) sistemul parrot incearca sa se conecteze la un dispozitiv automat pe bluetooth.Este necesar in acest timp sa incercam de pe laptop sa gasim dispozitivele aflate in apropriere prin bluetooth.

4.Cand am gasit acest dispozitiv o sa functioneze  si sistemul parrot de pe masina si o sa arate ca este conectat , este necesar sa lasati autoturismul pornit si sa incepem update-ul de soft pentru acesta.sssssssss

5.Este necesar sa fie descarcata aplicatia “Parrot update software tool”direct de pe site-ul oficial Parrot, este gratuita si aici o sa avem de ales modelul kit-ului de pe autoturism

6.Selectam Parrot CK3100 , apasam next si el incearca sa-si descarce cea mai noua versiune de soft, in acest timp este necesar sa aveti o conexiune la internet un wifi gratuit din zona sau un hotspot direct de pe telefonul mobil.

7.Dupa ce a descarcat soft-ul apasam next si el o sa il instaleze automat pe sistemul din masina direct prin bluetooth.sssssssss

8.Dupa finalizarea acestui proces de update soft putem sa oprim autoturismul si ulterior sa il repornim.Cand acesta a fost pornit din nou putem sa conectam direct telefonul mobil la sistemul parrot pentru a functiona corespunzator.

Acesta a fost tutorialul despre update-ul de soft al unui sistem parrot  dupa ce urmati pasii acestia puteti folosii fara alte sistuatii tehnice sistemul amplasat pe autoturism.

Tip solutie

Permanent
Etichetare:

Voteaza

(50 din 83 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?