Cum sa oprim ca Windows 10 sa afiseze ecranul de intampinare dupa viitoarele actualizari

Configurare noua (How To)

Situatie

Daca nu gasiti ecranul de intampinare Windows 10 informativ dupa actualizari, in acest ghid veti gasi pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru al dezactiva in Actualizarile Creatorilor

De la updateul aniversar, Windows 10 va arata un ecran de intampinare care se incarca pe Microsoft Edge pe masura ce va conectati dupa instalarea unei noi actualizari a caracteristicilor sau a construirii previzualizarii Windows Insider

Desi acest lucru poate fi informativ pentru unii utilizatori, de obicei este doar o pagina care promoveaza Microsoft Edge si incearca sa atraga utilizatorii pentru a obtine Office 365 si aplicatii din Magazinul Windows. Si asta e enervant.

Daca nu mai doriti sa vedeti acest lucru, aplicatia Settinings, care incepe cu actualizarea Windows 10 Creators, include o noua optiune care suprima experienta ecranului de intampinare dupa o actualizare sau pre-lansare a Windows 10.

In acest ghid Windows 10, va vom ajuta sa parcurgeti pasii simpli pentru a dezactiva ecranul de intampinare sa apara dupa fiecare actualizare.

Backup

Apasati pe Start

Clic Settings

Clic pe Notifications & actions.

In sectiunea “Notificari”, dezactivati functia Show me the Windows welcome experience after updates and occasionally when I sign in to highlight what’s new and suggested.

Solutie

In sectiunea “Notificari”, dezactivati functia Afiseaza-mi experienta de intampinare Windows dupa actualizari si ocazional cand ma conectez pentru a evidentia noul lucru si pentru a sugera comutarea comutatorului.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(17 din 46 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?