Configurare browser

Scurtaturi salvatoare la serviciu

Lumea poate fi concediata pentru ca navigheaza internetul in loc sa navigheze fisierele excel. Si eu ma fac vinovat de acest obicei de a naviga pe oriunde in alta parte decat unde trebuie in timpul orelor de serviciu. Dar, vin cu o serie de scurtaturi pe care vi le ofer ca sa scapati de ochii curiosilor sau a paraciosilor la sefi.

Cu ajutorul acestor scurtaturi va puteti salva locul de munca, trebuie numai sa le tineti minte si sa intelegeti ce face fiecare dintre ele. Sa incepem!

[mai mult...]

Afla cum poti vizualiza cachul ultimelor pagini web cu aplicatia MyLastSearch

Aplicatia MyLastSearch scaneaza fișierele cache si istoric ale browserului web si localizeaza toate interogarile de cautare pe care le-ati facut cu cele mai populare motoare de cautare, de exemplu Google sau Yahoo. Interogarile de cautare pe care le-ati realizat sunt afisate intr-un tabel cu urmatoarele coloane: text de cautare, motor de cautare, timp de cautare si adresa web de cautare. Puteti selecta una sau mai multe interogari de cautare si apoi le puteți copia sau le puteti salva în fisier text, html sau xml.
[mai mult...]

Cum putem rezolva eroarea 503?

Aceasta situatie apare in momentul in care se acceseaza o pagina Web.

Eroarea 503 Service Unavailable apare atunci cand un server web nu poate sa proceseze cererea efectuata de tine.

In cele mai multe cazuri eroarea este cauzata de numarul mare de solicitari care au fost trimise catre site sau de faptul ca acesta este in mentenanta si nu accepta momentan conexiuni. In aceste 2 situatii remedierea trebuie sa fie facuta de catre aministratorului site-ului, insa exista cateva lucruri rapide pe care le puteti incerca:

[mai mult...]