Activeaza Windows 10 cu serialul (Product Key-ul) de la Windows 7, 8 sau Windows 8.1

Configurare noua (How To)

Situatie

Inca de la lansarea oficiala a Windows 10, care a venit ca upgrade “gratuit” al Windows 7, Windows 8 si Windows 8.1, s-au creat multe confuzii legate de activarea produsului Windows Genuine. Microsoft nu a oferit explicatii exacte nici despre cum se poate instala “curat” noul Windows 10 (Clean install Windows 10) si nici despre procesul de activare al Windows 10, pentru cei care aveau cumparata o licenta de Windows 7, Windows 8 sau de Windows 8.1.

Microsoft a lansat un update  pentru Windows 10. Update care schimba cateva feature-uri importante si functionalitati ale sistemului de operare. Printre modificarile / noutatile celui mai recent update, se numara si procesul de activare. In urma update-ului avem posibilitatea de schimbare a serialului pentru Windows 10 sau sa introducem un serial de Windows 7, 8, 8.1. Aceasta noua optiune ne ajuta foarte mult atunci cand instalam  un Windows 10 curat.

Solutie

Pasi de urmat

Schimabrea serialului pentru Windows 10 se poate face dand click pe bara de start apoi Settings

.settings

Dupa care se duce Upgrade & Security

Update-security-Settings

Dupa care Activation si apoi Change product key.

Change-product-key

Pentru a putea trece mai departe trebuie sa apasam pe YES cand apare fereastra de User Account control.

User-account-settings

Pentru activarea Windows 10 puteti folosi orice serial pe care l-ati primit la cumpararea sistemului Windows 7, Windows 8 sau Windows 8.1.

product-key

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(40 din 110 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?