Afla care sunt cele mai bune extensii pentru browserul firefox

Configurare noua (How To)

Situatie

Cu totii dorim sa ne imbunatatim experienta pe care o avem cand utilizam firefox. Mai jos, vom gasi niste pasi, care descriu diverse extensii care ne pot ajuta.

Solutie

Pasi de urmat

Pentru productivitate putem folosi una dintre extensiile: Pocket si Readability. Daca vrem sa citim un articol si nu avem timp, il putem salva folosind una dintre aceste extensii, pentru o data ulterioara. Acestea vor scoate toate reclamele si continut extra.

 

pocket-extensie-firefox readability-extensie-firefox

De asemenea, cand intampinam o pagina cu niste produse sau ceva de invatat, putem utiliza extensia “Add to Wunderlist”, pentru a ne face o lista. Pur si simplu apasam pe aplicatie si salvam link-ul pe care il dorim.

 

add-to-wunderlist-extensie-firefox

Daca avem probleme cu postarile politice pe facebook sau prieteni care ne-au scos din lista lor de prieteni, putem urmari activitatea folosind o extensie numita “Social Fixer”.

 

social-fixer-extensie-firefox

Daca dorim sa se salveze ceea ce completam in campuri pe paginile web, chiar daca firefox se stinge singur, putem instala aplicatia “Lazarus” si cand vom reintra pe pagina, pentru a recompleta campul va trebui sa dam doar click dreapta.

 

lazarus-extensie-firefox

Cand dorim sa blocam reclamele de pe toate site-urile pe care le accesam, putem folosi aplicatia “Adblock Plus”. Aceasta la incarcarea paginii, blocheaza in mod automat reclamele care s-ar incarca.

 

adblock-plus-extensie-firefox

Cand nu folosim doar Firefox si vrem sa vedem anumite pagini si in alte browsere, putem folosi aplicatia “Xmarks”

 

xmarks-extensie-firefox

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(12 din 38 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?