Afla cum poti descarca updateuri macOS folosind terminalul

Configurare noua (How To)

Situatie

Pentru a descarca update-uri macOS trebuie sa folosim Mac App Store, insa exista o alternativa. Iata cum putem face asta folosind terminalul.

Solutie

Mac App Store este o aplicatie foarte lenta, mai ales pe mac-uri mai vechi. Instaland update-urile prin intermediul terminalului, putem salva timp si este extrem de simplu.

Pentru inceput, trebuie sa deschidem un terminal. Il putem deschide mergand la Applications si apoi Utilities. Pentru a vedea ce update-uri sunt disponibile, introducem comanda softwareupdate -l in terminal si apasam enter.

Acum, update-urile disponibile au fost listate. Pentru a descarca si a le instala, tot ce trebuie sa facem este sa folosim comanda softwareupdate -i -a.

Puteti folosi statia de lucru cat timp update-urile sunt descarcate si instalate. Atunci cand procesul este finalizat, terminalul va lista un mesaj in care ne spune sa restartam statia.

Acum se da restart. Este atat de simplu!

Putem si descarca update-urile fara a le instala, folosind comanda softwareupdate -l pentru a le lista pe cele disponibile si mai apoi,  softwareupdate -d -a pentru a descarca toate update-urile disponibile.

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(9 din 35 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?