Afla cum sa folosesti google hangouts

Configurare noua (How To)

Situatie

Hangouts este o aplicatie prin care poti sa comunici prin mesaje, sms, video, sa trimiti poze sau sa arati locatia in care esti.  Este disponibil în Gmail, Google+, extensia Chrome, Inbox by Gmail, aplicația Hangouts Chrome pentru desktop ori pe dispozitivul iOS sau Android. Poți iniția un Hangout cu o singură persoană sau cu mai multe.

Poti folosi Hangouts pe mai multe dispozitive. Conversațiile Hangouts sunt sincronizate automat pe toate dispozitivele.

Solutie

Pasi de urmat
Pentru a folosi Hangouts, ai nevoie de un Cont Google. Poti deschide Hangouts din gmail in partea din stanga jos.

hangouts1

Selectează o persoană din lista Hangouts. În listă, cel mai recent Hangout se afișează în partea de sus. De asemenea, poți să dai clic pe butonul de căutare  și să introduci o adresă de e-mail. Când găsești persoana care te interesează, dă clic pe numele ei.
hangouts2
Alege tipul de Hangout pe care vrei să-l inițiezi:

conversație text: introdu mesajul pe care vrei să îl trimiți în caseta de text cu mesajul „Trimite un mesaj” și apasă pe tasta Enter de pe tastatură pentru a trimite mesajul. Cu ajutorul indicatorului de scriere , ceilalți participanți la Hangout pot să vadă că scrii un mesaj.

apel video: dă clic pe pictograma de apel video pentru a iniția un apel video;apel telefonic: dă clic pe pictograma de apel pentru a iniția un apel telefonic.

Poți să adaugi elemente grafice, de exemplu fețe vesele, în conversații folosind emoji sau să trimiți fotografii prietenilor. De asemenea, poți să desenezi și să trimiți desenul într-o conversație.

Dacă folosești extensia Chrome pentru Hangouts, ferestrele conversațiilor Hangouts pe care le-ai inițiat în Gmail sau în Google+ se vor deschide în afara ferestrei browserului.

 

Poți să descarci aplicația Hangouts Chrome pentru desktop pentru a trimite mesaje, a iniția apeluri video și telefonice, precum și pentru a trimite fotografii.
Pentru a deschide din Chrome vei avea pe bara de sus ca si addon pictograma de la Hangouts.

hangouts3

Selectează o persoană din lista Hangouts. În listă, cel mai recent Hangout se afișează în partea de sus. De asemenea, poți să dai clic pe butonul de căutare  și să introduci un nume, un număr de telefon sau o adresă de e-mail. Când găsești persoana care te interesează, dă clic pe numele ei.

Tip solutie

Permanent

Impact colateral

Aplicația Hangouts Chrome pentru desktop funcționează doar pe sistemul de operare Chrome sau pe Windows. Aplicația nu este compatibilă cu sistemele de operare Mac și Linux.

Voteaza

(94 din 170 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?