Afla cum sa-ti personalizezi profilul de facebook.

Configurare noua (How To)

Situatie

Acest tutorial va arata cum puteti sa va personalizati profilul de Facebook in functie de dorintele si gusturile fiecaruia.

Backup

Nu necesita plan de backup.

Solutie

Pasi de urmat

O data cu noul update din partea celor de la Facebook , site-ul s-a imbunatatit vizual si avem posibilitatea de a face foarte multe modificari in functie de preferintele noastre.

Mai jos aveti o imagine cu vechiul Facebook .

9d926f33

 

Primul pas este sa accesam Facebook .

Facebook ne permite sa aratam mult mai multe despre activitatile noastre , putem sa adaugam mai multe clase la care am participat sau proiecte pe care le avem in plan.

Putem adauga un Proiect din sectiunea About la Education and Work.

39cfa8cd

O data cu noul Facebook , avem posibilitatea de a sterge orice TAG primit sau setat pe una sau mai multe fotografii ale noastre sau ale prietenilor nostri.

a2c431f6

Puteți decide , de asemenea, ce prieteni să recomande de pe profilul tau sub Featured People . Această caracteristică include starea relației și link către partenerul tau , membrii familiei , prietenii și acum pana si prieteni recomandati.
7493485b

Putem adauga orice tip de TAB dorim pe profilul nostru .

e0bc6e38

Ca o ultima posibilitate de personalizare a profilului nostru de facebook , putem urmari urmatorul post care ne indruma catre posibilitatea de a face un HACk a pozelor de pe profilul nostru de facebook .

Link

10d67dcc

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(17 din 41 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?