Ce trebuie facut daca nu apare rubrica de user si password dupa CTRL+ALT+DEL

Configurare noua (How To)

Situatie

Dupa cum stiti de fiecare data cand repornim PC-ul / Laptopul, sau dam restart la Windows sau dam lock la contul de Windows, prima fereastra care apare este cea cu CTRL+ALT+DELETE. Sunt cazuri in care dupa ce apasam pe butoanele respective ecranul ramana complet albastru cu pointerul de la mouse si cu butonul de Ease of Access si asteptam peste 10 minute si nu apare rubrica cu user si parola.

Urmand pasii de mai jos vom putea sa reparam aceasta problema.

Solutie

Primul lucru ce il vom face este ca la pornirea/repornirea PC-ului / Laptopului, sa apasam pe tasta F8 inainte sa apara sigla cu Starting Windows pentru a ajunge la Advanced Boot Options

DSC_0186

Aici vom selecta Safe Mode with Networking pentru a putea sa ne logam pe contul de Administrator

DSC_0187

Dupa ce s-a incarcat modul safe cu posibilitatea de a folosi placa de retea si apoi ne-am logat pe contul de Administrator, vom merge in Control Panel –> Programs and Features si acolo ne uitam dupa orice program ce are legatura cu driver-ele specifice PC-ului / Laptopului in special driver-ul pentru placa video.  Daca nu gasiti nimic legat de placa video atunci puteti incerca System, CTRL+R si scrieti “control /name microsoft.system” fara ghilimele sau click dreapta pe My Computer –> Properties sau in Windows 8, 8.1 si 10 putem apasa pe tasta Windows+X si selectam System.

ctrl3

Aici vom merge la Device Manager si la Display Adapters vom selecta ce placa video se afla acolo si vom da click dreapta  apoi Uninstall si ne asiguram ca avem bifata casuta din fereastra ce apare si dam ok.

ctrl4

ctrl5

Dupa ce am terminat cu dezinstalarea driver-elor din Programs and Features si mai ales a placii video, vom da restart la Windows si vom selecta sa bootam normal.

Acum, in momentul cand vom apasa pe CTRL+ALT+DELETE este posibil, sa dureze cateva minute, pana apare rubrica cu user si parola si dupa ce ne logam este posibil sa mai asteptam si la aparitia mesajului de Welcome, cateva minute. Nu trebuie sa ne ingrijoram este ceva normal.

 

 

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(68 din 117 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?