Cele mai bune softuri pentru optimizarea si mentinerea SSD-ului

Configurare noua (How To)

Situatie

Daca ai probleme cu SSD-ul si acesta devine mai lent, atunci va trebui sa iei cateva masuri .Una dintre cele mai bune ar fi sa instalezi cateva softuri care iti vor reda viteza SSD-ului sau te vor putea ajuta in diagnosticarea posibilelor problemele aparute la nivelul harware a SSD-ului.

 

 

Solutie

Pasi de urmat

1.AS SSD BenchmarkAcest soft va determina performanta hardurilor SSD .In timpul testului este bine sa se opreasca toate programele pentru a numai lucra in Windows. Daca rezultatele nu sunt prea diferite atunci totul este ok.

benchmark2

2. SSD Life, acest soft va analiza cat de sigure sunt datele stocate pe ssd , de asemenea va genera un raport in care va fi prezentat estimativ durata ramasa  a ssd-ului

ssd life

3. SSD Tweaker, este un soft de optimizare care ajuta foarte mult SSD-ul restabilind performanta in cativa pasi ; poate  sa restaureze sistemul prin inversarea oricarei modificari si resetari la valorile implicite de configurare a calculatorului la setarile initiale Windows.Acest soft poate sa optimizeze o multime de procese.

ssd tweak

 

4.CrystalDiskMark and CrystalDiskInfo, aceste softuri va poate spune durata de viata tragand informatii de la senzorii de SMART.

crystaldisk

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(19 din 32 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?