Cele mai frecvente probleme IT

Configurare noua (How To)

Situatie

Companiile se confruntă în mod regulat cu probleme IT.

Solutie

1. Hackerii cauzează probleme IT mai mari

Protecție nu este doar o problemă pentru companiile mari. Toate companiile prezintă riscul de hackeri. Întreprinderile mici prezintă și mai multe riscuri, deoarece multe dintre ele nici măcar nu au o politică de securitate.
Plângerea nu este o apărare, hackeri vizând companii mai mici. 43 la sută dintre atacurile cibernetice vizează întreprinderile mici. Cu toate acestea, doar 14 la sută dintre întreprinderile mici își evaluează securitatea ca fiind extrem de eficiente. Monitorizarea rețelei este o soluție la această problemă. Multă expertiză și IMM-urile cu numerar se întoarce la protecție împotriva criminalilor cibernetici.

2. Fără copii de rezervă

Fiecare companie trebuie să facă o copie de rezervă a datelor sale. Fiecare companie spune că are un plan de rezervă, dar cei mici nu fac nimic cu asta. Combinat cu o bună securitate, un bun plan de rezervă este ultima linie de apărare împotriva hackerilor. Dacă un hacker reușește să blocheze totul despre tine, ai întotdeauna backup-ul pentru a-ți reporni sistemele. În funcție de frecvența copiilor de rezervă, puteți pierde date. Cu toate acestea, aceasta este mult mai bună decât TOATE datele dvs. sau să plătiți o răscumpărare.

3. Probleme IT cu hardware și software

Multe companii au probleme cu longevitatea tehnologiei pe care o folosesc. O neînțelegere comună este că durata de viață a unui computer este de patru până la șase ani. Este probabil ca un computer să continue să funcționeze mai mult. Cu toate acestea, este foarte probabil să fie nevoie de reparații. Acele reparații costă mai mult decât un sistem nou. Lucrând deasupra sisteme învechite mai putin eficient.

4. Prea multă hârtie

Un sondaj PricewaterhouseCoopers citat frecvent a relevat că 7,5% din documente au fost pierdute și alte 3,5% au fost stocate incorect. În decursul unui an, 1 din 10 documente pe hârtie vor fi pierdute și trebuie recreate (iar dacă trebuie să respectați reglementările, aceste documente lipsă pot fi și probleme de conformitate).
Eliminarea hârtiei din proces îmbunătățește productivitatea organizațională cu 30%.

5. Niciun plan IT nu duce la probleme IT fără îndoială

Multe companii nu își fac timp pentru a-și pregăti strategia IT. Cu toate acestea, tehnologia informației poate oferi un efect pentru afacere, poate economisi costuri și poate face angajații mai productivi. Acest lucru vă permite să faceți mai multă muncă și să efectuați sarcini. Tehnologia informației nu este una plan de afaceri, susține un plan de afaceri.

6. Fără cloud sau strategie SaaS

Dacă ați încărcat o fotografie pe Google, ați folosit un serviciu de partajare a documentelor, cum ar fi Dropbox sau Box, atunci ați folosit un serviciu cloud. Pur și simplu, o aplicație cloud este o aplicație care există pe un server, nu pe dispozitivul dvs. (și adesea nu în biroul dvs.). Accesul la acesta se face printr-o conexiune de rețea, de obicei prin internet. Toate serviciile gestionate de IT de care aveți nevoie sunt disponibile ca servicii cloud. Cloud este doar un alt mod de a satisface nevoile IT ale afacerii dvs. fără a investi singur în infrastructura de bază. Toate acestea trec printr-una SaaS model de afaceri.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(3 din 7 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?