Configurarea Google Pay – Aplicatie Android

Configurare noua (How To)

Situatie

Puteți să folosiți Google Pay pentru:

  • a accesa produse Google precum Google Foto și Google Play;
  • a realiza achiziții rapide și simple cu telefonul în magazine (doar Android), în aplicații sau pe site-uri (vedeți țările disponibile).
  • a trimite sau a primi bani de la prieteni și familie (doar Statele Unite/Regatul Unit)

Solutie

Pasi de urmat

Asigurați-vă că telefonul folosește Android Lollipop (5.0) sau o versiune ulterioară;

Descărcați Google Pay;

Deschideți aplicația Google Pay și urmați instrucțiunile de configurare.

  • Atunci când vi se solicită, adăugați un card.
  • Vi se poate solicita să configurați blocarea ecranului pe dispozitivul Android. Google Pay funcționează cu o blocare a ecranului prin PIN, model, parolă, amprentă sau scanare a retinei. Nu va funcționa cu blocări ale ecranului de tipul Smart Unlock sau Knock to Unlock.
  • Pentru achiziții în magazine, asigură-te că dispozitivul are NFC și că acesta este activat. Telefonul trebuie să aibă și HCE.
  • Utilizatorii de fonduri electronice în Japonia: dispozitivul trebuie să fie compatibil cu Osaifu-Keitai. Utilizatorii QUICPay trebuie să aibă Osaifu-Keitai 6.1.5 sau o versiune ulterioară.

Dacă aveți altă aplicație de plată în magazine: în aplicația setări a telefonului, setați Google Pay ca aplicație prestabilită de plată.

Dacă aplicația Google Pay a dispărut după ce ați deschis-o pentru prima dată, poate fi din cauză că aplicația nu este pe ecranul principal. Pentru a o afișa din nou, în setările dispozitivului, schimbați setarea Ecran principal la Panou sau Afișați toate aplicațiile.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(14 din 44 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?