Copiere CD – Audio (cu imagini)

Configurare noua (How To)

Situatie

Vrei sa copiezi un CD Audio dar gasesti fisiere de 1kb cand deschizi CD-ul sau nu stii cu ce program sa scrii CD-ul?

 

 

Solutie

Cu ajutorul programului CDBurnerXP poti copia CD-uri audio fara a fi nevoit sa creezi o imagine sau fara a fi nevoit sa ai prea multe cunostinte tehnice.

Cum procedam?

Downloadezi CDBurnerXp de aici, il instalezi si apoi deschizi programul.

Iti va aparea o fereastra in care te lasa sa alegi mai multe optiuni, pentru acest tutorial vom selecta Audio disc si vom apasa OK (fig. 1).

CD Burner XP

CD Burner XP – Figura 1

Pentru urmatorul pas este necesar sa introduceti CD Audio in calculator, selectam discul, alegem melodiile pe care vrem sa le copiem pe noul disc si le tragem in partea de jos a ferestrei (fig. 2).

CD Burner XP - Figura 2 - Tutorial ASKIT

CD Burner XP – Figura 2

Apoi vom verifica daca sunt toate track-urile care le vrem pe noul CD in partea de jos a ferestrei, in cazul in care sunt toate melodiile, vom schimba CD-ul cu unul BLANK (GOL) in vederea inscriptionarii si apasam butonul BURN. Pentru acest tutorial am selectat 10 melodii pe care le voi inscriptiona pe noul CD (fig. 3).

CD Burner XP - Figura 3 - Tutorial ASKIT

CD Burner XP – Figura 3

In urmatoarea fereastra ne va aparea date despre procesul de scriere, Burn Speed (viteza de scriere) si diferite alte optiuni pe care le putem selecta. In cazul in care avem cd-uri de calitate mai proasta, selectati o viteza mai mica de scriere (8x sau 16x), si confirmam scrierea discului prin apasarea butonului Burn disc (fig. 4).

CD Burner XP - Figura 4 - Tutorial ASKIT

CD Burner XP – Figura 4

 

Dupa ce am selectat butonul Burn disc, ne va aparea o noua fereastra in care ne va afisa progresul de scriere impreuna cu timpul ramas pe care il mai are pana cand scrierea noului CD se finalizeaza (fig.5).

CD Burner XP - Figura 5 - Tutorial ASKIT

CD Burner XP – Figura 5

Cand timpul s-a scurs ne va instiinta ca procesul de scriere a fost complet si nu au existat erori. Pentru acest tutorial procesul de scriere a durat aproximativ 3 minute si a scris la 7.000KB/s. Apasam OK si asteptam iesirea CD-urilui din CD-ROM. Asta indica ca procesul s-a terminat (Fig. 6).

CD Burner XP - Figura 6 - ASKIT

CD Burner XP – Figura 6

Felicitari, ai copiat cu succes un CD Audio :).

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(8 din 14 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?