Cresterea volumului maxim in Windows 7/8.1/10

Configurare noua (How To)

Situatie

Volumul este la maxim dar laptopul se aude prea incet, aceasta problema este foarte intalnita mai ales la laptopurile mai mici sau din gama low-end cu specificatii mai reduse

Chestiunea poate fi impatita in doua categorii, daca doriti sa creasca sunetul redare multimedia de pe sistemul dvs., sau cresterea volumului maxim al sistemului global. Vor fi trei metode pentru a stimula un sunet in Windows dincolo de 100%.

 

Solutie

1. Utilizarea functiei Audio Enhancements

Aceasta metoda va spori volumul maxim al intregului sistem. In Windows, exista o optiune de egalizare a intensitatii sonore sustinuta de cele mai multe placi de sunet, care trebuie sa fie configurat pentru volumul  mai tare audio. Sa trecem prin procesul acesta pas cu pas:

a. Faceti click pe pictograma de volum din tava de sistem

b. Faceti click pe pictograma difuzor de pe pop-up mixer de sunet

1

 

Selectati Loudness Equalization din fereastra deschisa

2

 

Acest lucru ar trebui sa creasca efectul global al sistemului de sunet pentru a fi mai tare. Dar, pentru orice siguranta daca placa de sunet nu accepta egalizare, atunci va trebui sa mearga cu celelalte optiuni mentionate in acest articol.

 

2. Utilizarea Plug-inurilor Sound Booster

 

A doua metoda este de a utiliza plugin-urile de sunet. Aceasta este optiunea cea mai fiabila si interesanta. Dar, problema este ca nu exista multe plugin-uri de sunet gratuite disponibile, care au mai multe optiuni disponibile gratuit. Vom enumera mai jos cateva plugin-uri care pot fi utilizate pentru cresterea volumului total al sistemului. Printre cele mai folosite sunt: Bongiovi DPS Plugin, DFX Audio Enhancer, SoundPimp.

Bongiovi DPS Plugin este un plug-in comercial, putandu-l testa folosind versiunea trial. Acesta suporta o multime de imbunatatiri ale sunetului si optiuni de egalizare. Este disponibil pentru Windows 7, Windows 8 și Windows 8.1. De asemenea, acesta sustine Max OSX.

3

DFX Audio Enhancer este unul dintre cele preferate pentru cresterea volumului de sistem. DFX audio imbunatateste calitatea sunetului de redare audio al sistemului general, care include muzica, clipuri video, audio pe Internet, jocuri si alte programe. Acest plug-in vine cu o editie gratuita, care are cele mai multe dintre optiunile de configurare dezactivate, acesta fiind suficient pentru un impuls de sunet de baza pe sistemul dumneavoastra.

44

 

Optimizare audio SoundPimp cu stereo de inalta definitie imbunatateste experienta generala de ascultare audio pe device. SoundPimp este disponibil pentru toate platformele, inclusiv Windows, Mac OS si Linux.

 

 

3. Folosirea VLC player

5

 

Daca doriti cresterea volumului doar in fisierele multimedia audio si video, puteti utiliza playere multimedia care va permit sa mearga dincolo de limita de volum de 100%. O optiune este VLC Player, care va permite sa marească volumul pana la 125%.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(31 din 59 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?