Cum afli daca configuratia de e-mail este privata

Configurare noua (How To)

Situatie

Deși emailuri nu sunt afișate în mod public , trec prin diferite servere si DNS unde oricine le poate citi cu ușurință . Protocoalele de rutare și antetele de e-mail se pot verifica cu ușurință și dezvăluie detalii despre beneficiari și expeditori. Criptare poate ajuta sa faca mesajele de poștă electronică un pic sigure, dar există încă incertitudini .

Din fericire , există unele instrumente online gratuite bune și utile , care vă pot ajuta să verificati dacă mesajele de poștă electronică sunt într-adevăr private sau nu .

Solutie

Pasi de urmat

Email Privacy Tester Acesta este un instrument online pentru a verifica dacă mesajele de poștă electronică sunt scurgeri . Nu este nevoie să vă înregistrați pentru a utiliza acest instrument . Doar se va duce  la site  și se va introduce  adresa de e-mail . Site-ul web salvează adresa de email pentru o săptămână și apoi o va șterge.

solutie3

Email Trace Acest intrument nu este cu adevarat un instrument gratuit, puteti sa testati gratuit insa trebuie sa platiti pentru a obtine rezultatele de testare .Acest instrument utilizează antetul de e-mail pentru a urmări adresa IP a expeditorului .

solutie31

Email IP Leak Acesta este un instrument online gratuit care verifică dacă un e-mail scurgeri din adresa IP la destinatar . Este unul dintre site-urile cele mai frecvent utilizate . Nu este nevoie să va înregistrati pentru test.

solutie33

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 din 36 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?