Cum edităm orice pagină web în Chrome cu ajutorul instrumentului pentru dezvoltatori

Configurare noua (How To)

Situatie

Paginile web sunt doar documente pe care le afișează browserul dvs. web. Nu aveți nevoie de o extensie de browser pentru a face acest lucru. Această caracteristică profită de funcția „document.designMode”, pe care o puteți activa prin consola JavaScript a browserului dvs. Web.

Solutie

Pasi de urmat

Pentru a activa această caracteristică, vizitați o pagină web și apoi deschideți consola pentru dezvoltatori. Pentru a deschide consola în Google Chrome, faceți clic pe meniu –> Mai multe instrumente –> Instrumente pentru dezvoltatori sau apăsați Ctrl + Shift + i.

Faceți clic pe fila „Consolă” din partea de sus a panoului Instrumente pentru dezvoltatori. Introduceți următoarele în consolă și apăsați Enter:

document.designMode = ‘on’

Acum puteți închide consola, dacă doriți, și puteți edita pagina web curentă ca și cum ar fi un document editabil. Faceți clic undeva pentru a introduce cursorul și tastați text. Utilizați tastele Backspace sau Delete pentru a elimina text, imagini și alte elemente.

Acest lucru modifică doar modul în care apare pagina web în browserul dvs. De îndată ce actualizați pagina, veți vedea din nou originalul. Dacă accesați o altă pagină web sau filă, aceasta nu va fi în modul de proiectare până când nu deschideți consola și tastați această linie din nou.

Puteți chiar să vă întoarceți în consolă și să executați următoarea comandă pentru a opri modul de proiectare:

document.designMode = ‘off’

Pagina web nu va mai putea fi modificată, dar modificările dvs. vor fi păstrate până când actualizați pagina.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(7 din 20 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?