Cum editați o imagine cu DALL-E în ChatGPT?

Configurare noua (How To)

Situatie

Solutie

Cum editez o imagine cu DALL-E în ChatGPT?

  1. Navigați la browser și conectați-vă la ChatGPT. (Va trebui să fiți în planul Plus pentru a accesa DALL-E pe ChatGPT4).
  2. În mesajul text, furnizați o descriere a unei imagini pe care doriți să o generați și așteptați ca ChatGPT să o creeze.
  3. Apoi, faceți clic pe imagine și selectați butonul de editare.
  4. Puteți selecta zona specifică pe care doriți să o editați și, în partea dreaptă a mesajului text, descrieți modificările. De exemplu, în această imagine particulară, dorim să includem o marcă de computer și să ne asigurăm că este afișată pe computer.
  5. Așteptați modificările și vizualizați imaginea actualizată. Apoi, dorim să eliminăm numele Lenovo de pe ecran și să includem un procentaj de progres. Introduceți solicitarea în caseta de text și așteptați imaginea actualizată.
  6. În plus, dorim să schimbăm culoarea PC-ului pentru a fi mai vibrantă, așa că îi încredințăm lui DALL-E să o schimbe în alb.
  7. Apoi, puteți include mai multe articole în imagine. De exemplu, adăugăm o ceașcă de cafea.

Amintiți-vă că, cu DALL-E, puteți continua să reglați detaliile cu instrucțiuni descriptive până când obțineți imaginea dorită. Cu cât instrucțiunile sunt mai clare, cu atât rezultatul este mai bun. Toate acestea sunt disponibile și pe Android și pe MacOS, așa că încercați-le pe diferite platforme și vedeți cum vă place.

Limitări ale editării imaginilor folosind DALL-E

  • Date limitate – Deși ChatGPT poate genera și edita imagini, este posibil să nu capteze toate detaliile pe care le are o imagine naturală sau scenariul exact așa cum vă puteți imagina, deoarece modelul este antrenat cu date limitate.
  • Distorsiunea imaginii – Deși imaginile AI generate sunt de înaltă calitate, aproape întotdeauna le lipsește realismul. Editarea poate ajuta la acoperirea unora dintre aceste lacune, dar, în general, imaginile se abat de la imaginile reale cu unele inconsecvențe, chiar dacă nesemnificative în unele cazuri.
  • Capacități limitate – Editarea imaginilor pe DALL-E poate găzdui doar sarcini de bază. Editarea complexă care necesită un nivel ridicat de complexitate poate fi imposibil de realizat și este posibil să aveți nevoie de consolidarea instrumentelor avansate de editare a imaginilor .

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(2 din 5 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?