Cum poti recupera un cont de facebook daca ai uitat parola?

Configurare noua (How To)

Situatie

 

Se intampla uneori sa iti uiti parola de la contul tau de Facebook din varii motive, unele mai triste decat altele. De obicei, este din cauza faptului ca o tine minte browserul tau, iar tu nu ai mai introdus-o de foarte multa vreme. Dar ce te faci atunci cand esti nevoit sa iti resetezi sau schimbi browserul, si nu ai posibilitatea de a face backup?

 

Iata cativa pasi care te vor ajuta sa iesi din impas. Pentru inceput ai nevoie de cativa pasi pregatitori:

  1. Sa ai activate cookies in browserul nou. Acest pas se rezolva din setarile browserului si nu face obiectul acestui ghid. Pentru mai multe informatii click aici.
  2. Sa ai o adresa de e-mail alternativa, in caz ca nu ai acces la adresa de e-mail asociata contului tau de Facebook.

 

Daca ai toate acestea la indemana, este timpul sa incepem. Urmeaza pasii de mai jos, si cat de curand vei avea acces la contul tau de Facebook!

Solutie

Pasi de urmat
  1. Intra pe facebook.com si apasa pe linkul “Forgot your password?”1

Foloseste una din cele trei metode prezentate, pentru a-ti reseta parola. Daca ti-ai uitat adresa de e-mail asociata contului, iti recomand sa folosesti numarul de telefon asociat contului, daca ai facut acest lucru. Daca ai setat o adresa de e-mail alternativa, foloseste-o pe aceasta pentru a primi un mail cu instructiunile de resetare a parolei.

2

 

Nota: Daca nu ai acces la nici una din metodele din imagine, da click pe link-ul “No longer have access to these?” si urmeaza instructiunile din ecranul de mai jos

 

3

 

Daca ai respectat toti pasii, cam in 10-15 minute ar trebui sa ai instructiunile de resetare ale parolei pe mail sau pe telefon si vei putea accesa contul de Facebook.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(25 din 44 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?