Cum poti salva intr-un fisier Excel sau *.csv parolele din Firefox

Configurare noua (How To)

Situatie

Iti doresti sa ai salvate intr-un fisier toate parolele din Firefox in caz ca uiti una dintre ele, sau dai un “fresh install” Windows-ului si nu vrei sa pierzi parole salvate in acest browser.

Solutie

Pasi de urmat

Prima data va trebui sa instalezi in Firefox un add-on numit “Password Exporter”. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este sa cauti pe Google “Password Exporter” si sa dai click pe primul rezultat returnat. Mai departe va trebui sa dai click pe butonul “Add to Firefox” ca in imaginea de mai jos.

1

Dupa ce s-a instalat add-onul va trebui sa intrati in password manager-ul aplicatiei Mozilla Firefox. Pentru a face acest lucru va trebui sa intrati in meniul aplicatiei Firefox si sa dati click pe tab-ul “Options”. Iconita de acces in meniu se afla in partea dreapta-sus si este de forma a trei linii orizontale.

2

Dupa ce ati intrat in optiunile Firefox-ului va trebui sa selectati tabul “Security” din partea stanga si sa dati click pe butonul “Import/Export”.

3

Pentru a exporta parolele va trebui sa dati click pe butonul “Export Passwords” si mai departe in fetreastra de salvare sa va alegeti formatul dorit (Excel sau CSV) si pentru a importa parolele dintr-un fisier, click pe “Import Passwords”.

4

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(26 din 49 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?