Cum rezolvam o eroare de tastatură

Configurare noua (How To)

Situatie

O tastatură pentru calculator este o componentă vitală a sistemului informatic. Fără o tastatură care funcționează corespunzător, computerul este, în esență destul de ineficient. Dacă tastatura este blocată sau nu este receptivă, se confruntă cu o eroare cunoscută ca o eroare de blocare. Există mai multe motive pentru această eroare, deci trebuie să fiți supus unui proces de descoperire a cauzei principale.

Solutie

Pasi de urmat

Asigurați-vă că tastatura este conectată corect la sistemul computerului. Asigurați-vă că mufa tastaturii este conectată la un port USB. O eroare de tastatură va apărea dacă tastatura nu este atașată la computer sau dacă este conectată slab la un port USB. În acest caz, tastatura nu va fi recunoscută și nu va fi folosită.

Apăsați repetat butonul “F8” pe măsură ce computerul pornește. Aceasta vă va duce la un meniu în care “Reboot” este una dintre opțiuni. Selectați opțiunea “Repornire”. Repornirea computerului ar trebui să elimine erorile din sistemul computer care ar putea cauza blocarea tastaturii.

Faceți clic pe butonul “Start” al desktopului. Faceți clic dreapta pe pictograma “Computerul meu” și faceți clic pe “Proprietăți”. Faceți clic pe fila “Hardware” și faceți clic pe butonul “Device Manager”. Derulați prin lista “Device Manager” și faceți clic dreapta pe “Tastaturi”. Faceți clic pe “Proprietăți”, apoi faceți clic pe butonul “Driver”. Dacă tastatura este clasificată “Dezactivată”, faceți clic pe butonul “Activați” pentru ao activa.

Dacă acest lucru nu ajută, dați clic pe “Roll Back Driver” pentru a reveni la driverul tastaturii în ultima sa stare de funcționare. Rularea înapoi șoferul trebuie să remedieze erorile de la tastatură.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(0 din 10 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?