Cum sa accesezi calendarul si programul tau mai rapid din bara de meniu MAC

Configurare noua (How To)

Situatie

Cum sa accesezi calendarul si programul tau mai rapid din bara de meniu MAC

Solutie

Pasi de urmat

In timp ce este mult mai rapid in Yosemite, aplicatia Calendar pentru Mac nu a fost niciodată la fel de rapida cum mi-ar placea. Daca programul meu este intr-adevar plin, aplicatia se blocheaza mereu la prima deschidere.

Daca sunteti in cautare pentru un mod rapid si usor pentru a vedea nu numai evenimentele actuale, dar trecut si viitor, ar trebui sa verificati Itsycal . Un calendar simplu care traieste in bara de meniu.

Instalare Itsycal

Itsycal nu este disponibil in Mac App Store, dar puteti descarca o copie folosind link-ul de mai jos. Doar asigurati-va ca setarile de securitate sunt setate pentru a permite instalarea de aplicatii de la alti producatori .

Descarcare Itsycal pentru ( MAX OS X )

Dupa ce descarcati arhiva, o dezarhivati si puneti Itsycal in folderul “Applications”. Veti avea nevoie, de asemenea, sa  acordati accesul la contacte si calendar pentru prima data cand o deschideti.

3

 

 

 

Configurare Itsycal

in mod implicit, Itsycal va afisa numai un calendar gol, dar daca apasati pictograma de setari din partea de jos-dreapta a pop-up`lui, puteti seta ce evenimente si intalniri sa afiseze .

45

Itsycal deasemenea, vine cu o comanda rapida pentru a deschide calendarul complet in cazul in care apare necesitatea vreodata.

 

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(5 din 8 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?