Cum sa deschizi fisiere DMG în Windows

Configurare noua (How To)

Situatie

Ce sunt fisierele DMG

Multi oameni presupun ca daca fisierele care apar ca si necunoscute, acestea sunt virusi sau fisiere malware, dar aici nu este cazul. Fisierele DMG sunt fisiere de imagine Mac OSX. Ele sunt imagini de disc cum ar fi fisierele ISO pentru Windows.

Aceste imagini de disc contin în mod normal fisierele de instalare pentru aplicatii Apple, dar ele pot fi folosite si pentru a tine fisiere comprimate. Din moment ce acestea sunt fisiere de instalare Mac, nu puteti instala aceste programe pe Windows.

Solutie

Cum sa deschizi fisiere DMG în Windows utilizand 7-Zip si DMG Extractor

Exista mai multe aplicatii pe care le poti utiliza pentru a extrage fisierele DMG în Windows. Noi ne vom axa doar pe cele mai utilizate: 7-Zip si DMG Extractor . Ambele programe sunt gratuite. Daca este nevoie de o editare mai complexa pentru fisierele DMG, poti folosi versiunea platita de DMG Extractor.

7-Zip 7-Zip

7-Zip este un instrument de compresie puternic, care este distribuit gratuit pentru utilizatori. Fisierul de instalare este complet gratuit. Daca nu aveti de 7-zip instalat pe computer, puteti descarca de pe site-ul Ninite.

Odata ce ai instalat programul, pur si simplu navighezi la fisierul DMG pe hard disk si apesi click dreapta pe el, apoi selectezi 7-zip si alegi optiunea “Extract files…”.

open files

extract

Atunci cand s-a terminat, vei vedea toate fisierele care se aflau fisierul DMG în fereastra explorer în care se afla fisierul DMG original.

 

Acum simte-te liber sa editezi sau sa vizualizezi fisierele.

fisiere

DMG Extractor

DMG extractor ofera o versiune gratuita, dar daca fisierul este mai mare decat 4GB, vei avea nevoie de versiunea profesionala. Versiunea platita ofera si optiunea de a extrage si fisierele criptate.

Odata ce ati descarcat versiunea gratuita a programului si l-ai instalat, procesul de extractie a fisierului DMG este foarte usor. Pur si simplu dublu-click pe fisierul DMG si astepti ca DMG Extractor sa ruleze automat. Vei vedea toate fisierele in fereastra.

dmg extractor

Apoi, poti alege sa extragi fisierele prin selectarea butonului “Extract” sau prin “drag&drop” din fereastra DMG Extractor în orice folder de pe computer.

dmg extractor2

Selectati prima optiune de extractie pentru a extrage toate fisierele în folderul în care se afla fisierul DMG originalTine minte ca versiunea gratuita iti permite sa extragi doar 5 fisiere odata, astfel încat este necesar sa selectezi cate 5 fisiere.

Tip solutie

Permanent

Voteaza

(6 din 14 persoane apreciaza acest articol)

Despre Autor

Leave A Comment?